Obres de pavimentació de la nova rotonda d'accés a Cambrils

Les obres d'urbanització de l'accés nord a Cambrils avancen a bon ritme

Aquests dies s'executen els treballs de pavimentació definitiva de la nova rotonda que connectarà amb la carretera T-312

Les obres de construcció de la rotonda que connectarà tota la zona nord de Cambrils amb la carretera T-312 encaren la seva recta final. L'execució de les obres segueix els terminis previstos i, ara com ara, ja s’està procedint a la pavimentació definitiva d’aquest vial. Els treballs constructius no han suposat cap tall de circulació, però la pavimentació implicarà, per pocs dies, una regulació de pas alternatiu que pot generar alguna retenció en hores punta.

L’alcalde en funcions de Cambrils i regidor d’Obra Pública, Enric Daza, ha explicat que aquesta obra «és fonamental per impulsar la gran transformació urbanística de la zona que revitalitzarà el polígon Belianes, millorant-ne molt la seva connexió amb l’A-7 i l’AP-7».

En la mateixa línia ha afirmat que «el nou accés nord de Cambrils forma part de l’estratègia urbanística de l’equip de govern municipal per connectar l’Estació de Cambrils, el polígon Belianes i la zona esportiva municipal a la trama urbana i, de pas, generar una nova centralitat al Barri Antic i la Parellada».

La nova rotonda de l'avinguda de l'Esport també avança a bon ritme

La connexió d’aquesta nova rotonda amb l’avinguda de l’Esport, que inclou el pas del barranc Verge del Camí ja finalitzat, avança satisfactòriament i d’acord amb els terminis previstos. Per la seva banda, la nova avinguda de l’Esport, una altra obra important en la millora de la mobilitat i l’ús ordenat de tota la zona de davant de la ciutat esportiva municipal, també va prenent forma.

En aquest sentit, cal recordar que la urbanització de l’avinguda de l’Esport consisteix en una doble calçada lateral amb un passeig enjardinat central. L’amplada dels carrils de circulació serà de 3,20 metres, amb doble carril per cada sentit, per absorbir les necessitats de trànsit fluid dins la nova avinguda.

Enric Daza ha assenyalat que «abordar totes aquestes obres conjuntament és un repte, però, a la vegada, és una gran oportunitat per resoldre l’ordenament d’un espai del nostre municipi que esdevindrà una nova centralitat, més tenint en compte les possibilitats urbanístiques que permet el PA-6 Pinaret».

El regidor d'Obra Pública ha afegit que «abordant totes les obres a la vegada minimitzem les molèsties, escurcem la durada dels treballs i, a més, estalviem molts recursos de tota mena, especialment econòmics».