robatori

Preocupació a Vilafortuny per una onada de robatoris els darrers dies

Els Mossos d'Esquadra ja es troben en plena investigació dels fets

Preocupació a Vilafortuny. Aquesta zona residencial del terme municipal de Cambrils ha registrat, des del passat dilluns, 14 de gener, fins a cinc robatoris amb força en diversos xalets de la zona. S'hi han robat, en qüestió de cinc dies, milers d'euros, joies i altres objectes de valor, cosa que, com és evident, ha posat en alerta els veïns de Vilafortuny.

El 'Diari de Tarragona' explica aquest dissabte la preocupació que hi ha entre el veïnat, i relata que els primers robatoris es van produir fa uns dies a l'avinguda de Mas d'en Bosch i al carrer de Llaveria, a la zona més llunyana a la costa. Es van registrar fins a tres entrades amb força en habitatges en aquests carrers. Una quarta denúncia arribava des del carrer de Josep Maria Subirats, mentre que la darrera és d'aquest dijous, 17 de gener, quan es feia efectiva una denúncia de robatori al carrer del Cap de Salou.

Els lladres s'enduen milers d'euros, joies i objectes de valor

Els Mossos d'Esquadra, en col·laboració amb la Policia Local de Cambrils, ja treballen en la investigació d'aquests fets.  Alguns d'ells, podrien haver estat perpetrats per les mateixes persones. A més, es creu que en cadascuna de les actuacions dels lladres hi participen, com a mínim, dues persones. Tot plegat, indicis derivats d'imatges enregistrades en càmeres de seguretat i que estan ajudant la policia catalana i la cambrilenca en aquesta investigació, que podria donar els seus fruits els propers dies.

En els robatoris que s'han produït en els últims dies a Vilafortuny, s'ha observat que solen accedir a les cases forçant finestres o algunes de les portes secundàries dels habitatges. En els cinc robatoris denunciats aquests dies,  el botí que s'han endut ascendeix a diversos milers d'euros. A més, també s'han emportat joies i altres objectes de valor. La policia està en guàrdia per detenir els lladres tan aviat com sigui possible.

També et pot interessar

Robatori amb força en una casa de Vilafortuny, el passat 3 de gener

Preocupació per una onada de robatoris a Roda de Berà