Imatge d'arxiu de l'Ajuntament de Salou

L'oposició de Salou carrega contra Granados per la desconvocatòria de l'última reunió de la Taula Covid-19

La denúncia d'ERC, Cs i PP arran del procediment de contractació del sistema de control d’aforament de platges, al centre de la polèmica

L'oposició de Salou, formada per ERC, Cs i PP, va de la mà i denuncia la desconvocatòria per part del govern local de SumemxSalou i PSC de la Taula Covid-19, una eina econòmica i social d’emergència per donar resposta als interessos i necessitats de salouencs i salouenques. En un comunicat, els partits opositors lamenten que l’alcalde Pere Granados i el seu govern hagin eliminat aquesta taula «després d'haver-nos reunit tan sols en una ocasió», «anteposant els seus interessos personals i partidistes a l'interès general del municipi».

Marçal Curto (ERC), Pere Lluís Huguet (Cs) i Mario García (PP), portaveus dels seus grups municipals, han coincidit en afirmar que «tot obeeix al fet que des de l'oposició vam demanar la nul·litat del procediment de contractació del sistema de control d'aforament de platges, que es va adjudicar per més de 150.000 euros, per possibles irregularitats, ja que l'alcalde va fer la presentació del projecte amb l'empresa adjudicatària abans que s’iniciés l'expedient de contractació». «Fruit d’aquesta denúncia, Granados va amenaçar en trencar el pacte de la Taula Estratègica de Reconstrucció Covid-19».

«Un intent de blanqueig mediàtic»

Els tres partits «lamenten el tarannà personalista i la falta de visió estratègica de ciutat de l’alcalde i el seu equip de govern que, amb actituds com aquesta, demostren que anteposen el seu interès personal i partidista». Alhora, creuen que «l'alcalde Granados mai ha tingut intenció d’arribar a un gran pacte de ciutat, ni tan sols en una situació postpandèmia. Únicament va convocar la Taula, sol·licitada per l'oposició, per intentar acontentar i distreure políticament la ciutadania, en un intent de blanqueig mediàtic». «La seva voluntat de negociar les nostres propostes ha estat nul·la i prova d'això és que la segona reunió d’aquesta Taula, que es va convocar el passat dilluns, es va desconvocar unilateralment per part del batlle deu minuts abans del seu inici».

Tota l'oposició ha coincidit a afirmar que «en aquests moments tots els partits polítics hem de ser capaços de treballar conjuntament pel benestar de tots els salouencs i salouenques, i per aquest motiu li hem demanat novament a l'alcalde que tingui altesa de mires i torni a convocar la taula de reactivació econòmica i social de Salou per assolir un gran pacte de ciutat, ja que els nostres veïns i veïnes són la nostra prioritat, i hem de treballar incansablement per ajudar-los en tot el que ens sigui possible».