Pla general de la quinzena de pagesos voluntaris de la Cooperativa Agrícola de Vila-seca que han ajudat a desinfectar els carrers

Pagesos de Vila-seca desinfecten els carrers del municipi abans de la sortida dels infants

L'acció de neteja reforça les mesures de prevenció per lluitar contra la propagació del coronavirus

Una quinzena de pagesos voluntaris de la Cooperativa Agrícola de Vila-seca han ajudat a desinfectar amb els seus tractors i dipòsits els carrers dels nuclis de Vila-seca i de la Pineda. L'acció, que s'ha fet aquest divendres al vespre, s'ha fet just abans que entri en vigor la sortida autoritzada dels infants i adolescents a partir d'aquest diumenge.

D'aquesta manera, l'Ajuntament pretén reforçar les mesures de prevenció i de la lluita contra la propagació de la Covid-19. Els pagesos repetiran l'acció tots els divendres de 20.30 a 22.30 hores, ajudant amb les tasques de desinfecció de la via pública mitjançant la polvorització atomitzada d'hipoclorit sòdic (lleixiu). Els pagesos posaran a disposició del consistori una quinzena de vehicles. 

Pla general d'un dels tractors dels pagesos voluntaris de la Cooperativa Agrícola de Vila-seca que han ajudat a desinfectar els carrers dels nuclis de Vila-seca i de la Pineda.
Els pagesos ajudaran a desinfectar els carrers de Vila-seca cada divendres | cedida