El Parc Infantil de Nadal de Vila-seca

Vila-seca dona el tret de sortida al Parc Infantil de Nadal

Estarà obert des del 27 de desembre fins al dia 30

En plenes festes de Nadal, Vila-seca s'endinsa dins d'uns dies especials per als infants. A la localitat de la Costa Daurada, se celebrarà, des del 27 de desembre fins al dia 30, el Parc Infantil de Nadal. El Pavelló Municipal d'Esports l'acollirà en horari de 17 a 20 hores. 

Enguany, l'eix central del Parc de Nadal és 'La fàbrica de les il·lusions'. Els més petits de casa gaudiran de diversos tallers, jocs, inflables, contacontes, pintacares i una ludoteca mòbil. També hi haurà diversos espectacles infantils diaris de màgia, titelles, animació i contes. 

A més d’aquestes activitats, els infants també podran participar d’un mini circuit de trànsit, que compta amb la col·laboració de la Policia Local de Vila-seca. 

Diverses entitats del municipi, com són els Xiquets de Vila-seca, el Club Hoquei Vila-seca, l'Esplai l'Esclop, el Club Rítmica Elna Vila-seca i Protecció Civil, col·laboren en l'organització del Parc Infantil de la Localitat. 

A més, l'entrada al Parc és solidària. Els infants podran accedir-hi lliurant aliments de llarga conservació. Tota la recaptació serà entregada al Banc d'aliments de Vila-seca.

L'Espai Jove també programa activitats.

Paral·lelament al Parc Infantil de Nadal, l'Espai Jove ha programat diverses activitats. Els joves es podrà escriure presencialment a l'Espai Jove o al correu pij@vila-seca.cat.

En aquest sentit, des del 21 de desembre els joves del municipi ja gaudeixen d’activitats relacionades amb la pintura, gimcanes i tornejos.

A partir del 28 de desembre, i en horari de 10 a 13 hores, podran participar de les píndoles formatives 'Fes sentir la teva veu' i a les tardes, de 17 a 19.30 hores, i fins al 30 de desembre, es podran inscriure a un torneig de futbolí, passis de cinema i una festa de final d’any.