Pilota de bàsquet de la Federació Catalana de Basquetbol

Salou serà la seu d'un partit de bàsquet de la lliga professional ACB

El partit de pretemporada entre el Joventut de Badalona i el Valencia Basket es disputarà a porta tancada | Serà retransmès per TAC12

Salou  acollirà el partit de la lliga professional espanyola de bàsquet ACB, entre els equips de Joventut de Badalona  i el Valencia Basket. El duel es produirà demà,  28 d'agost  del 2020, a dos quarts de vuit del vespre, al Pavelló Salou Centre.


Tot i que el partit de pretemporada serà a porta tancada, es podrà seguir, en directe, a través del canal de televisió, així com a través de la plataforma d'streaming d'internet, de l'emissora pública del Camp de Tarragona, TAC12.


L'alcalde de Salou, Pere Granados, s'ha mostrat orgullós de «poder acollir un partit de bàsquet de tan alt nivell». Pel que fa a la retransmissió en directe, el batlle ha declarat que «la voluntat del nostre consistori és la de garantir la seguretat i protegir, en tot moment, la salut dels espectadors, evitant, d'aquesta manera, possibles situacions de risc de contagi».


En la mateixa línia, el regidor de Foment de l'Esport, Daniel López, ha destacat que «aquest partit ens serveix per reafirmar el nostre posicionament pel que fa a  turisme esportiu». Així mateix, «en l'àmbit intern, ens servirà per conèixer, de primera mà, els protocols sanitaris que segueixen equips professionals, i veure si podem adaptar alguna mesura als nostres protocols actuals», ha assenyalat l'edil.