Pessebre dels Estels de la Masia de Castelló

El Pessebre dels Estels de la Masia de Castelló celebra enguany la seva 25a edició

Enguany tindrà lloc els dies 10, 11, 17 i 18 de desembre

El Pessebre dels Estels de la Masia Castelló de Vandellòs, organitzat per l'Associació Masia de Castelló, celebra enguany la seva 25a edició. La ja tradicional cita, que compta amb el patrocini de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, tindrà lloc els dies 10, 11, 17 i 18 de desembre. Les entrades, al preu de 6 euros (infants de 4 a 9 anys) i 10 euros (majors de 10 anys) es podran comprar a partir del 25 de novembre a través del web.

Aquest és un dels pessebres vivents de referència a Catalunya i enguany recupera completament la normalitat, després de dos anys marcats per les mesures contra la Covid-19. Per celebrar l'efemèride dels 25 anys, l'Associació Masia Castelló ha introduït algunes novetats, com les noves teulades en algunes de les escenes i les millores en l'accessibilitat, amb noves rampes i l'eliminació d'escales.

L'objectiu és que tothom pugui gaudir de les representacions sense dificultats. En aquest sentit, també es mantenen alguns aspectes introduïts durant la pandèmia, com l'avançament de les representacions a les festes nadalenques, el recorregut únic de visita per grups i les franges horàries cada mitja hora, amb inici a les 17.30 hores i fins a les 19.30 hores.

Més de 40 escenes

L’essència del Pessebre de la Masia Castelló serà la mateixa de cada any, amb més de 40 escenaris costumbristes d’escenes bíbliques i oficis antics que es feien als pobles de muntanya. Així, no hi faltaran les escenes de forner, fuster, barber, matalasser o bugaderia; d’altres de bíbliques com l'anunciació o el naixement i els entranyables animals.

Per comprar les entrades caldrà triar el dia i la franja horària en la qual es vol assistir i, seguidament, es podrà triar la tipologia d’entrada (adult, infant o bé gratuïta). Totes les persones que visitin el pessebre hauran de tenir entrada, fins i tot els infants que no paguen, per tal de comptabilitzar el nombre de persones que hi accedeixen.

Concurs de fotografia d’Instagram

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant torna a convocar un concurs de fotografia a Instagram amb motiu del Pessebre. Es tracta de la sisena edició d'aquesta iniciativa que pretén vincular el Pessebre en el seu marc natural i arquitectònic únic i potenciar la difusió de les escenes a través d'aquesta xarxa social.

El premi consisteix en una estada d’una nit per a dues persones amb esmorzar a l’hotel la Figuerola, amb dinar de menú degustació al restaurant el Safareig i accés a la piscina lúdica.