El Pessebre dels Estels de la Masia de Castelló culmina una nova edició amb rècord de visitants

Unes 7.500 persones van gaudir d'un espectacle únic que se celebra, any rere any, en aquest poble recuperat del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

El Pessebre dels Estels de la Masia de Castelló, al terme municipal de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, ha tancat la seva vint-i-unena edició amb tot un rècord de visitants. Els passats 23, 26, 29 i 30 de desembre, unes 7.500 persones van passejar i per aquest poble medieval, enclavat entre muntanyes, i que va quedar deshabitat durant la meitat del segle XX. El públic, vingut d’arreu, va poder gaudir d’aquest espectacle, típic i tradicional de les dates nadalenques, organitzat per l’Associació Masia de Castelló i amb el patrocini de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

El doble de visitants que en l'edició 2017

La xifra d’enguany representa més del doble de visitants que en l’edició anterior, han apuntat els organitzadors, que no han volgut amagar la seva satisfacció per la bona acollida que ha tingut el Pessebre dels Estels. «Creiem que hem fet un salt qualitatiu, des del punt de vista de la millora dels espais i de les escenes; i volem donar les gràcies als 320 actors i actrius que hi ha participat i al més d’un centenar de persones, també voluntàries, que han col·laborat per fer possible que, un any més, el poble de Castelló hagi recuperat la seva vida i tanta gent hagi pogut gaudir de la visita», han explicat.

Pessebre dels Estels a Masia Castelló
Petits i grans van gaudir de tot allò que ofereix el poble | Àngel Ullate

 

Millores en l'aparcament i un circuit més ampli, els desitjos per al 2019

Segons l’Associació Masia de Castelló, els dies 23 i 26 de desembre el pessebre va rebre 1.700 i 1.785 visitants, respectivament; el 29 de desembre, 1.889, i la representació del passat 30 de desembre va esdevenir tot un èxit, aplegant 2.100 persones. De cara a l’edició 2019 d’aquest pessebre vivent, l’organització ja té previst introduir-hi algunes millores com, per exemple, l’aparcament; i ampliar el circuit.