Una de les escenes del pessebre dels estels a la masia de Castelló

Més de 5.000 persones passen pel Pessebre dels Estels a la Masia de Castelló

Els assistents han valorat positivament el nou recorregut i l'horari d'accés

El Pessebre dels Estels a la Masia de Castelló ha celebrat la 24a edició. Un esdeveniment que ha finalitzat després de quatre dies de representació amb un total de 5.000 visitants.

Els primers dos dies, l'11 i 12 de desembre, van assistir-hi 1.100 persones cada dia; i el segon cap de setmana, el del 18 i 19 de desembre, 1.400 visitants per dia.

Des de l'Associació Masia de Castelló es considera un èxit d'assistència, tot i ser un 40% menys d'assistents que en la darrera representació el 2019. La reducció de l'aforament per la pandèmia ha permès que tothom hagi pogut veure les més de 40 escenes sense aglomeracions de gent. 

Santiago Nomen, president de l'Associació, assegura que «el recorregut únic ha arribat per quedar-s'hi» i destaca especialment la bona actitud i comprensió, tant de les persones visitants com de les figurants.

«Ho definim amb dues paraules: sentiment i orgull», diu Nomen, que continua «aquest èxit reforça la cultura popular, ens reforça com a col·lectiu i ens dona molta il·lusió per tirar endavant tots els projectes que tenim pensats a la Masia de Castelló».

En aquest sentit, s'ha agraït la disposició dels figurants que, malgrat la pandèmia, han apostat per un format de pessebre nou i el compromís amb el projecte.

Els nous projectes de l'associació

L'Associació Masia de Castelló té un 2022 carregat de projectes. Un any on es vol legalitzar la situació de la Masia de Castelló; fer més massa social; i organitzar més activitats dins de Castelló.