Imatge del regidor d'Esports, Dani García, amb representats de les entitats locals

Piscina gratuïta per a les associacions ASHOFI i ESTEMAQUÍ de Vandellòs i l'Hospitalet

Infants amb discapacitat i persones afectades de fibromiàlgia, a qui donen suport aquestes entitats locals, podran fer-hi activitats aquàtiques

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant cedirà gratuïtament la piscina municipal coberta a l’Associació d’Afectats de Fibromiàlgia de l’Hospitalet de l’Infant (ASHOFI) i a l’Associació ESTEMAQUÍ, l’entitat local que té com a missió visibilitzar, sensibilitzar i donar veu als infants amb diferents discapacitats de l’entorn i promoure tota classe d’activitats relacionades amb l’assessorament, assistència i la informació a les famílies.

L’objectiu principal d’aquests acords és millorar els aspectes psicomotrius i de salut física i emocional d’aquests infants i adults, mitjançant l’activitat en el medi aquàtic. El regidor d'Esports, Diego García, ha assenyalat que «tenim un interès comú per promoure la pràctica de l’activitat física com a eina d’autonomia de la persona i per millorar la qualitat de vida de les persones».

Aquest divendres, García ha estat l'encarregat de signar els convenis de col·laboració amb la presidenta d’ASHOFI, Ester Martínez, i amb la presidenta de l’Associació ESTEMAQUÍ, María Rosa Lahuerta.

Cessió gratuïta d'ús de la piscina municipal coberta

L'empresa municipal que gestiona els esports —Llastres Serveis Municipals SL— s’ha compromès a cedir gratuïtament les instal·lacions de la piscina coberta de l’Hospitalet de l’Infant a ambdues entitats locals. Així, les persones afectades de fibromiàlgia i els nens i nenes discapacitats que hi formen part podran dur a terme les activitats aquàtiques que els professionals de les associacions vegin oportuns.

En aquest sentit, l'Àrea d'Esports també proporcionarà a l’Associació ESTEMAQUÍ una persona destinada al suport de l’activitat que s’ha programat setmanalment.