Un moment de l'homenatge que l'Ajuntament de Vila-seca ha fet a la regidora Sandra González, morta aquesta setmana

El plenari de l'Ajuntament de Vila-seca homenatja la regidora Sandra González

La jove representant política va morir aquesta setmana als 42 anys a causa d'un càncer

L'Ajuntament de Vila-seca ha homenatjat aquest divendres la regidora Sandra González Rodríguez, que va morir aquesta setmana als 42 anys a causa d'un càncer. L'acte, molt emotiu i amb llàgrimes als ulls de molts dels presents, ha tingut lloc abans de la celebració del plenari i ha comptat amb la presència de la família de González.

Sandra González
La regidora Sandra González, de 42 anys, va morir aquest dimarts a causa d'un càncer. | Ajuntament de Vila-seca

L'alcalde del municipi, Pere Segura, i tots els portaveus dels grups municipals han fet uns emotius parlaments. El moment culminant de l'homenatge a la regidora traspassada ha arribat amb la interpretació del 'Cant dels Ocells', a càrrec de la jove violoncel·lista del Conservatori Municipal de Vila-seca, Elna Solórzano.

Durant l'acte d'homenatge, el lloc de Sandra González al plenari ha estat ocupat per una fotografia de la regidora i una rosa de color blanc.

Els acords del consell plenari d'aquest divendres

Després de l'homenatge a Sandra González, s'ha celebrat el consell plenari de l'Ajuntament de Vila-seca, que entre altres acords, ha aprovat un modificatiu de crèdit del pressupost municipal, així com l’establiment i ordenació de l’annex 10 de l’ordenança fiscal 4.1 de preus públics.

Un altre punt ha estat l’aprovació de la integració de l’assistència sanitària amb la seguretat social dels funcionaris provinents de la mutualitat nacional de previsió de l’administració local (MUNPAL) de l’Ajuntament de Vila-seca.

Finalment, el ple ha aprovat per unanimitat la modificació dels estatuts del Patronat Municipal de Música i del Patronat Municipal de Turisme que permetrà l’ampliació dels membres que formen part del Consell Rector dels dos patronats.