Imatge de Gerard Piqué.

Polèmica per l'última visita VIP de Gerard Piqué a PortAventura

El periodista català Salvador Sostres carrega en un article contra PortAventura i el seu director general, David García

La darrera visita VIP de Gerard Piqué a PortAventura ha desfermat una important polèmica, després que el periodista català Salvador Sostres hagi utilitzat la seva columna al diari 'ABC' per carregar contra el parc temàtic i contra el seu director general, David García. Sostres critica el tracte de favor al futbolista del Barça, que va tenir una visita privada a les instal·lacions de PortAventura per ell i els seus fills.

Imatge panoràmica de PortAventura
PortAventura està immers enguany en la seva temporada 27. | Europa Press

En aquest sentit, el periodista català afirma que el pare de García «va ser un jugador de futbol d'equip menor i d'aquí ve que senti una especial estima per Piqué», alhora que afegeix que «sempre li agrada tractar amb futbolistes». Sostres també assegura que Piqué «truca quan vol, sense cap antelació, i el director general de PortAventura no té cap escrúpol per allargar sense previ avís la jornada dels seus empleats pel capritx del seu ídol».

L'articulista català també assenyala en el seu text, publicat el passat 24 de juliol, que «les hores extres dels empleats es pagaran amb els centenars de milers d'euros que han deixat els visitants que han estat durant el dia al parc fent cues infernals sota un sol de justícia».

«Es formen cues tercermundistes en els accessos»

Salvador Sostres escriu en la seva columna que el director general de PortAventura juga «a emplenar el seu àlbum de cromos a costa dels beneficis d'una empresa que no és seva», alhora que afegeix que «no es pren cap d'aquestes molèsties per a millorar l'experiència dels seus clients». En aquest sentit, el periodista enumera diverses «deficiències» que García no ha resolt en dos anys.

Sobre aquesta qüestió, l'articulista assegura que a PortAventura «es formen cues tercermundistes en els accessos perquè els torns dels pàrquings no estan digitalitzats i funcionen malament; la multitud que s'amuntega en les taquilles per a comprar les entrades és pròpia de país comunista amb la internet restringida, i en atenció al client cal esperar almenys dues hores per la incompetència del personal».

Sostres també critica de manera ferotge el menjar del parc temàtic, assegurant que «la indecent gastronomia és una agressió a la salut dels nens i als productors locals», afegint que «cada vegada es menja pitjor i cada vegada són més amplis els marges de benefici que el director García aconsegueix amb empreses tan contràries als interessos de la Humanitat com Oscar Mayer».

«El problema no és Piqué»

Segons afirma el periodista català en el seu article al diari 'ABC', quan ha explicat al director general de PortAventura, David García, les millores que podria dur a terme al parc, aquest «riu i m'ensenya un vídeo de Piqué al Tutuki Splash, en una de les seves visites privades, i m'explica que ell pot configurar l'atracció 'perquè mulli més'».

Finalment, Sostres assenyala que «el problema no és Piqué sinó un director general com García, que s'ha passat anys a Air France i Vueling destruint l'experiència del client per a aconseguir més beneficis». L'article acaba assegurant que, al final, «el problema és Carlo Bonomi, l'amo del parc, que l'està acabant d'esprémer perquè només pensa a vendre'l».

La segona columna de Sostres contra PortAventura en pocs mesos

El digital 'Crónica Global' també s'ha fet ressò de l'article de Salvador Sostres contra PortAventura, el segon que ha publicat contra el parc temàtic els darrers mesos. El cita mitjà assegura que «sembla que els responsables del recinte tarragoní d'oci han deixat de fer-li cas a les seves constants peticions i han decidit que a partir d'ara no li atorgaran un tractament VIP».

Segons 'Crónica Global', la direcció de PortAventura ha decidit aplicar restriccions «als accessos especials» a empresaris i personatges públics. El cita mitjà sosté que «Sostres desitja ser tractat com un VIP i una celebritat encara que la seva situació disti molt de ser-ho».