Platja de Llevant a Salou.

Un policia investigat per aturar un possible abús a dues nenes de 7 anys a Salou

L'agent, que estava fora de servei, ha estat denunciat pel jove que hauria intentat l'abús de les dues nenes

Un Policia Nacional de Saragossa serà investigat pel jutjat per aturar un possible intent d'abús a la platja Llevant de Salou, segons ha avançat el mitjà OKDiario. 

Els fets es remunten al passat mes d'agost, quan un agent fora de servei va anar a la platja salouenca amb dues nenes de 7 anys, entre elles la seva filla. El policia va detectar una actitud sospitosa d'un jove de 22 anys amb les menors d'edat, que es trobaven a la vora del mar. D'aquesta manera, l'home va immobilitzar el jove, que l'ha denunciat per lesions lleus.

El jove va demanar a les nenes si l'acompanyaven al lavabo

Primerament, l'agent va apropar-se al lloc dels fets per veure si realment Said, que és el nom que té el jove, estava tenint un comportament estrany. Aquest, en veure el policia, va separar-se de les nenes, moment que va aprofitar el pare per preguntar a les dues menors d'edat que els hi havia dit, i totes dues van explicar que el jove els va suggerir que l'acompanyessin al bany.

Després d'escoltar aquestes paraules, el policia va sortir corrents per agafar-lo, suposadament provocant-li lesions en el moment de la persecució. Després es va avisar la policia i els agents de la Policia Local de Salou van procedir a la detenció del jove.

El policia va interposar una denúncia

Tal com assenyala el protocol, l'agent policial fora de servei va decidir ficar una denúncia per tenir indicis d'un intent frustrat d'abusos sexuals contra la seva filla i la seva amiga, dues nenes menors d'edat, de només 7 anys.

Tanmateix, a l'hora de prendre decisions judicials, va haver-hi una gran sorpresa.

El jutge ha arxivat l'intent d'abús i investigarà el policia

El jutjat ha decidit sobreseure la denúncia i arxivar el cas perquè tot es tractaria de sospites. En canvi, l'agent va ser investigat a causa de la denúncia interposada pel jove per haver-li produït lesions lleus durant la detenció, i podria acabar pagant una indemnització a Said.

De totes maneres, el policia serà investigat i tots dos hauran d'anar al jutjat el pròxim 17 de novembre.