Detenció d'un home per violència masclista

La Policia Local de Cambrils deté un home per violència masclista

La detenció es va realitzar el passat dimarts a la nit al barri antic del municipi i el detingut és resident a França

Aquest passat dimarts, 30 de juliol, la Policia Local de Cambrils va detenir un home per violència masclista. Els fets es van produir a les 23.15 hores de la nit al barri antic del municipi. El cos policial va acudir en rebre avís d'una discussió. En arribar al lloc, la Policial Local va detenir un marit per violència masclista contra la dona i àmbit de la llar.

L'home, resident a França, també tenia  una  ordre judicial espanyola de recerca, detenció i presentació emesa pel jutjat penal número 2 de Reus el febrer d'enguany.  L'home passarà a disposició judicial i des de la Xarxa d'Atenció a la Víctima faran un estudi i seguiment de la situació de la dona i els seus fills.

  

  

Dos casos més de violència masclista a Cambrils

Aquest no és el primer cas de violència masclista que hi ha a Cambrils durant aquest estiu. Ara fa dues setmanes, el passat diumenge 14 de juliol, La Policia Local cambrilenca va haver d'actuar en dues ocasions diferents per fets contra dones.

Els agents van detenir a dos homes per violència masclista, un a l'avinguda Horta de Santa Maria i l'altre al barri de la Parellada. Per una altra banda, durant la nit de Sant Joan del 24 de juny, tres nois van violar a una noia en grup. Els fets van tenir lloc en un pis de l'avinguda de la Diputació de Cambrils, quan va acabar la revetlla.

El Jutge va dictar presó provisional sense fiança per als tres joves i fins a 200 persones es van manifestar davant l'Ajuntament de Cambrils per rebutjar aquesta violació grupal. A més, la manifestació, convocada pel col·lectiu feminista Les Filomenes també va servir per reclamar més implicació de la societat per erradicar els comportaments sexistes i la violència vers les dones.