Imatge d'arxiu de l'atracció del Dragon Khan de PortAventura

PortAventura obrirà un nou parc temàtic especialitzat en futbol a partir de l'any 2021

Ha arribat a un acord multimilionari amb LaLiga | Un joc virtual d'última generació, la primera novetat

PortAventura  es renova. El cèlebre parc d'atraccions de la Costa Daurada, rei del turisme familiar del territori des de la dècada dels anys noranta, ha arribat a un acord multimilionari amb LaLiga per aixecar un nou parc temàtic a les seves instal·lacions, seguins el recent format amb què va estrenar l'espai de 'Ferrari Land'. Segons ha avançat en exclusiva 'La Vanguardia', serà un nou parc temàtic dedicat al món del futbol  i el projecte encara es troba en fase de conceptualització. La inversió total anunciada serà de 150 milions d'euros.

El nou macroprojecte, anomenat inicialment 'The Beat Challenge', s'estructura en tres fases diferents i des de PortAventura s'entén com una aposta més per obrir el parc al turisme internacional i aconseguir més projecció arreu del món. La primera fase, que estarà enllestida de cara a la temporada esportiva 2021/2022, contempla la creació d'un joc virtual d'última generació avalat per LaLiga, un nou restaurant temàtic i una gran botiga oficial de la institució. Està pressupostada en 10 milions d'euros i veurà la llum a partir de l'any que ve.

Més endavant, la segona fase del projecte consistirà a instal·lar una nova atracció tematitzada, sempre relacionada amb LaLiga, que costarà un total de 40 milions d'euros, pràcticament el doble del que va costar en el seu dia l'atracció estrella del parc vila-secà, el 'Shambala'. I la tercera fase i definitiva serà la construcció  de tot un nou parc temàtic per a aficionats del futbol, que englobi la totalitat dle projecte i que costarà uns 100 milions d'euros  més. En total, una inversió multimilionària de magnitud històrica que aixecarà un nou parc en un recinte únic on ara mateix conviuen els tres parcs de PortAventura, Costa Caribe i Ferrari Land.