Imatge panoràmica de PortAventura

PortAventura anuncia novetats en un dels seus restaurants més destacats

El restaurant Bora Bora del parc temàtic ha reobert portes ampliant la seva oferta gastronòmica

El restaurant Bora Bora de PortAventura World ha reobert les portes al públic amb una oferta gastronòmica innovadora, integrant un enfocament sostenible. Alineant-se amb les tendències més actuals del mercat, el restaurant ha ampliat la seva oferta gastronòmica, prioritzant la contractació de proveïdors locals i productes de proximitat, així com l'eliminació o reemplaçament dels plàstics d'un sol ús en els restaurants del resort.

Segons ha explicat el parc temàtic en un comunicat, entre les principals novetats, Bora Bora ha incorporat menús i dietes exclusives per a vegetarians i flexitarians, així com noves opcions saludables i sostenibles que aposten per aliments d'origen vegetals com fruites, verdures, llegums, cereals, llavors i fruita seca.

Així mateix, l'espai apostarà per l'ús de matèries primeres d'origen bio i orgànic, incorporant productes innovadors com 'poke bowls', 'woks' i una àmplia varietat de postres, així com opcions aptes per a celíacs.

«Hem renovat un dels nostres restaurants més especials»

El director general de PortAventura World, David García Blancas, ha afirmat que «l'oferta gastronòmica del resort és un dels pilars més importants per als nostres visitants i la sostenibilitat també ha de formar part d'aquesta transformació. Per a garantir la millor experiència dels nostres visitants, hem renovat i millorat un dels nostres restaurants més especials».

En aquest sentit, García Blancas ha assenyalat que «a partir d'ara, el restaurant Bora Bora integrarà les noves tendències gastronòmiques del moment amb un enfocament sostenible». Dins de l'autoservei del restaurant, que inclou la possibilitat de circular lliurement per les instal·lacions, també es podrà accedir a la terrassa de la cafeteria 'Bora Bora Coffee', que oferirà batuts de fruites, smoothies i sorbets.

Finalment, el restaurant també ha instal·lat una zona de xou cooking perquè l'usuari pugui triar el seu plat després d'una demostració prèvia. Una vegada feta la selecció, mitjançant l'ús d'un localitzador, el client rebrà el plat directament en la taula.