Imatge d'arxiu de la temporada de Nadal de PortAventura

PortAventura presenta la temporada de Nadal: totes les novetats

Començarà aquest dissabte 19 de novembre i s'allargarà fins al 8 de gener

PortAventura va cloure aquest diumenge la celebració de Halloween i aquest pròxim cap de setmana inicia la temporada de Nadal. Segons ha informat el parc temàtic de la Costa Daurada en un comunicat, a partir del 19 de novembre la màgia de Nadal omplirà un any més PortAventura World, amb més de 50 espectacles i xous diaris, amb més de 12 hores de ritme i emoció que impregnaran tots els escenaris i racons del parc.

David García, director general de PortAventura World, ha assenyalat que «la il·lusió de Nadal és un moment molt especial per a les famílies que ens visiten cada any i, una vegada més, ho tenim tot a punt per a oferir-los una experiència inoblidable. Gràcies a una àmplia oferta temàtica d'espectacles, artistes i ambientació convertirem aquestes dates tan màgiques en un moment emocionant per a tots els membres de la família».

La temporada de Nadal s'allargarà fins al 8 de gener, una vegada s'hagi celebrat la famosa Cavalcada dels Reis d'Orient, un espectacle pirotècnic en el qual Ses Majestat desembarcaran a PortAventura a bord dels seus carruatges flotants des del llac de Mediterrània.

Els xous més espectaculars

La temporada de Nadal d'enguany a PortAventura tindrà una durada de 41 dies i comptarà amb l'actuació de més de 150 artistes professionals. Entre els espectacles més aclamats pel públic, destaca 'A un pas del teu cor', que se celebrarà en el Gran Teatre Imperial de la Xina al ritme de les acrobàcies i les cançons dels ajudants del Pare Noel.

També es preveu que tinguin una gran acollida entre el públic 'Conte de Nadal', el millor xou sobre gel interpretat pels campions europeus i internacionals d'aquesta disciplina; o 'Bubble Magic Christmas', un sorprenent espectacle de bombolles de sabó gegants que tindrà lloc en el Temple Màgic de la Xina; entre altres.

La programació dirigida als més petits

Els més petits de la família també podran gaudir dels muntatges especials ambientats en el Nadal com 'El Bosc Encantat', a l'àrea de Mèxic, una drecera secreta guiada per gnoms, mags i fades que condueix fins a la casa del Pare Noel; o 'Woody Magic Christmas', un recorregut de llums i colors en el qual nens i adults hauran de buscar l'esperit de Nadal amb l'ajuda dels amics de Woody.

El programa d'activitats i espectacles es completarà amb les actuacions itinerants que recorreran el parc, així com els xous habituals de PortAventura World, com 'Les Aventures de Tadeu Jones', 'Meet & Greet de Shrek' i 'Ocells del Paradís'.

Un Nadal sostenible

Durant la temporada de Nadal, un total de 350 arbres de Nadal reutilitzables decoraran tots els racons de PortAventura Park i Ferrari Land, així com les zones comunes dels hotels, acompanyats per nombrosos motius temàtics que vestiran carrers, façanes i edificis.

Així mateix, també s'utilitzarà il·luminació led, de baix consum i màxima eficiència, com una nova acció dins dels compromisos per la sostenibilitat del parc temàtic de la Costa Daurada.