L'atracció del Furius Baco en marxa el primer dia de la temporada 2022 a PortAventura World

PortAventura anuncia una nova celebració: Serà la temporada més llarga de la història

La del 2023 es convertirà en la temporada més llarga de la seva història amb una nova celebració

PortAventura ha anunciat, aquest dilluns, que la del 2023 es convertirà en la temporada més llarga de la seva història. El parc d'atraccions avançarà la seva obertura al 17 de febrer -un mes abans del que era habitual els últims anys- per poder celebrar la festivitat del Carnaval per primera vegada en els seus 26 anys de funcionament.

Això suposarà que el ressort estarà obert un total de 276 dies, un 9% més que durant el 2021 i un 17% més que el 2019. La primera edició del Carnaval de PortAventura s'allargarà durant quinze dies, no consecutius. Es faran activitats especials durant els caps de setmana de febrer i març.

Durant el 2023, PortAventura també vol reforçar la seva aposta per la sostenibilitat i la digitalització. La companyia preveu inaugurar la planta fotovoltaica d’autoconsum més gran de la qual disposa un ressort vacacional a Espanya i que serà també una de les més grans d’Europa. Sota el nom ‘PortAventura Solar’, el projecte compta amb una inversió de prop de cinc milions d’euros.

PortAventura entra de ple a la campanya de Nadal

L'anunci de PortAventura arriba tot just quan el parc d'atraccions de la Costa Daurada ha arrencat la temporada nadalenca. Des del passat 19 de novembre, la màgia de Nadal omple un any més PortAventura World, amb més de 50 espectacles i xous diaris, amb més de 12 hores de ritme i emoció que impregnen tots els escenaris i racons del parc.

La temporada de Nadal s'allargarà fins al 8 de gener, una vegada s'hagi celebrat la famosa Cavalcada dels Reis d'Orient, un espectacle pirotècnic en el qual Ses Majestat desembarcaran a PortAventura a bord dels seus carruatges flotants des del llac de Mediterrània.

La temporada de Nadal d'enguany a PortAventura tindrà una durada de 41 dies i comptarà amb l'actuació de més de 150 artistes professionals. Entre els espectacles més aclamats pel públic, destaca 'A un pas del teu cor', que se celebrarà en el Gran Teatre Imperial de la Xina al ritme de les acrobàcies i les cançons dels ajudants del Pare Noel.

També es preveu que tinguin una gran acollida entre el públic 'Conte de Nadal', el millor xou sobre gel interpretat pels campions europeus i internacionals d'aquesta disciplina; o 'Bubble Magic Christmas', un sorprenent espectacle de bombolles de sabó gegants que tindrà lloc en el Temple Màgic de la Xina; entre altres.