Interiro de l'Hotel Atenea Aventura de Vila-seca

PortAventura té un nou hotel: de 4 estrelles i gairebé 100 habitacions

La companyia ha adquirit l'Hotel Atenea Aventura de Vila-seca i és el primer hotel fora del resort

PortAventura World no s'atura i segueix compartint novetats. L'última que s'ha anunciat ha estat la compra de l'Hotel Atenea Aventura de Vila-seca. Un nou establiment del parc temàtic de la Costa Daurada i serà el primer que està fora del resort.

Això correspon a una nova línia estratègica en la seva proposta d'allotjament. PortAventura World gestionarà i administrarà l'hotel amb un moviment que els fa entrar en un nou model de negoci.

Fins ara, els sis establiments hotelers de la companyia estaven situats dins dels seus terrenys i, segons ha informat, l'operació és la primera d'una estratègia «d'innovació i diversificació».

Amb l'adquisició de l'Hotel Atenea Aventura, de quatre estrelles i 94 habitacions i apartaments, el complex arriba a les 2.500 habitacions.

Continuaran les inversions fora del resort

PortAventura World no es quedarà només amb aquesta última adquisició. Han pres la decisió de seguir endavant i es faran «una sèrie d'operacions selectives en altres hotels de la zona», per tal d'«impulsar el seu creixement de forma inorgànica».

«Aquesta operació representa la primera incursió de PortAventura World en el segment de la gestió d'hotels fora dels límits del resort, com un projecte més dins de la seva estratègia de creixement i diversificació constant», ha explicat el director general d'operacions i finances de la companyia, Fernando Aldecoa.

L'objectiu de tot plegat és «oferir als visitants l'oci més complet, divers i ajustat a les seves necessitats i preferències», i el fet de tenir hotels a l'entorn del comples «ens ajuda a fer-ho possible».

D'aquesta manera, amb l'inici de la gestió hotelera fora del resort, PortAventura World veu com una oportunitat poder comptar amb establiments fora dels límits del parc en lloguer o gestió directa. «Estem negociant aquest tipus d'acords amb allotjaments de la zona, per poder oferir solucions de vacances», expliquen des de l'empresa.

Un nou model d'allotjaments que la companyia espera anar avançant amb altres hotels de la zona, com a part d'un pla d'expansió que es projecta per als pròxims anys i dona suport i millora la proposta de valor de PortAventura World.

Aquesta nova estratègia, a més d'actualitzar la seva oferta amb entrades al parc i altres beneficis, també busca adaptar els allotjaments.