Imatge de l''skyline' de PortAventura

Canvi d'última hora: PortAventura no obrirà el pròxim 5 de desembre

La nova data de reobertura estarà marcada per l'evolució de la pandèmia

PortAventura World viu el dia a dia de l'evolució de la pandèmia. Des del seu tancament el passat 16 d'octubre per prevenir la Covid-19, han anat sortint diferents dates de reobertura del parc d'atraccions de la Costa Daurada. Primer, el 30 d'octubre, quan havien d'acabar les primeres restriccions, i en l'última de les notícies, ja es donava per feta la seva renúncia a la campanya de Halloween i l'obertura de portes del parc el 5 de desembre, avançant un dia l'entrada als hotels del complex. 


 

Amb el Pont de la Puríssima a les portes, PortAventura  ha confirmat a TarragonaDigital que, finalment, no obrirà el pròxim 5 de desembre i la reobertura del parc d'atraccions anirà relacionada amb l'avenç de la pandèmia i de l'autorització des de les autoritats sanitàries.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

La reobertura de PortAventura World

Aquest matí de dijous, PortAventura World  a confirmat a TarragonaDigital que hi ha la intenció d'obrir el parc temàtic el dilluns 21 de desembre, tal com s'assenyala a la web. Indiquen que, si les autoritats competents ho autoritzen, aquesta data seria la reobertura oficial i coincidirà amb la inauguració de la temporada de Nadal. Els hotels del resort també obririen el dia 21 de desembre. Tot depèn de la desescalada i la taxa de contagis que hi hagi al territori.

Aquest nou ajornament de l'obertura té com a principal motiu la salut  i la seguretat  dels seus clients, treballadors i col·laboradors, ja que és una prioritat absoluta per a ells. Assenyalen, a més, que aquest nou esforç que s'està fent servirà per poder tornar a viure experiències úniques pròximament a PortAventura

Shambhala, millor muntanya russa d'acer

PortAventura va rebre recentment un altre guardó per una de les seves atraccions. El Shambhala, la muntanya russa més alta i amb la caiguda més llarga de PortAventura Park, va rebre el premi de la 'Millor muntanya russa d'acer d'Europa' als European Star Award 2020, organitzats pel grup de comunicació Kirmes & Park International.

Inspirada en els paisatges i les muntanyes de l'Himalàia, el Shambhala es troba dins del grup dels 'hypercoaster', per la seva gran mida i altura i arriba a una velocitat màxima de 135 quilòmetres per hora i té 5 'camelbacks', que són les elevacions durant el seu recorregut.