Carbasses en primer pla en un parc d'atraccions.

PortAventura presenta les novetats d'una campanya de Halloween 2022 que durarà 50 dies

Carabasses 'quilòmetre zero' i 6 passatges del terror, un d'ells infantil, són algunes de les novetats

Amb l'arribada del setembre, la campanya d'estiu es tanca i PortAventura ja ho té tot a punt per celebrar el Halloween «més llarg de la seva història», i és que arrencarà el 24 de setembre i s'allargarà fins al 13 de novembre. 

El parc d'atraccions de la Costa Daurada també porta novetats en aquesta campanya de Halloween, entre les quals hi ha el primer passatge del terror infantil 'Truco o Trato', o el passatge musical, l'MTV Hor-Rock in Texas. Una altra de les novetats destacades és que PortAventura es transformarà amb la incorporació de 12.000 carabasses 'quilòmetre zero', i és que totes elles han estat cultivades en una finca del Penedès.

No només això, sinó que en una bona iniciativa d'economia circular, el parc d'atraccions té previst que aquestes carabasses s'utilitzin com a aliment a les granges pròximes de la demarcació un cop acabi la temporada de Halloween.

Fins a 6 passatges del terror

Els amants del terror estaran de sort en aquesta temporada de Halloween de PortAventura, ja que hi haurà fins a 6 passatges del terror, amb 200 artistes i 200 hores de xou cada setmana. Un d'ells serà una de les novetats, ja que estarà dirigit al públic infantil i serà un recorregut «terroríficament dolç» per la casa d'un mestre de la màgia xinesa que acabarà dins d'una carabassa gegant.

El passatge musical MTV Hor-Rock in Texas també és una de les novetats, i celebrarà una 'edició negra' durant la nit del 8 d'octubre. El director general de PortAventura, David García, ha assegurat que Halloween «és un dels moments més desitjats per als nostres clients. L'any passat vam tenir més de 800.000 visites», una xifra que esperen repetir (o fins i tot superar) amb una campanya de Halloween que durarà gairebé 50 dies.

La Halloween Parade, l'Horror en el Lago, el 'dinner show' 'La Posada de la familia Halloween amb un sopar temàtic, el passatge del terror La Muerte Viva, La Isla Maldita amb un recorregut de més d'un quilòmetre i 70 actors participants, la REC Experience o l'Apocalipsis Maya seran els altres protagonistes de la campanya. PortAventura posarà en marxa el 'Halloween Passport' per poder gaudir a tots els passatges.