Pla general de Woody Woodpecker, la mascota de PortAventura

PortAventura obre la temporada de Nadal aquest dissabte amb diverses novetats

Hi haurà nous espectacles i xous nadalencs que ompliran el parc temàtic d'il·lusió

PortAventura World ha anunciat aquest dilluns que el pròxim 20 de novembre estrenarà la nova temporada de Nadal, que s'allargarà fins al 9 de gener. Segons ha explicat el parc temàtic en un comunicat, hi haurà nous espectacles i xous, com ara 'Christmas World' al Teatre Imperial de la Xina, 'Bang Bang Christmas' al Far West i 'Ja és Nadal' a SésamoAventura.

Aquests nous espectacles i xous se sumaran a l'oferta habitual que ofereix PortAventura World. En aquest sentit, des del parc d'atraccions de Vila-seca i Salou, han explicat que es mantindran «les mesures de protecció vigents, com l'ús obligatori de mascareta o la distància de seguretat interpersonal».

En aquest sentit, el director general de Negoci de PortAventura World, David García, ha indicat que, com cada any per Nadal, han volgut crear «una oferta única». L'objectiu, ha afegit García, és que els instants amb la família i amics «siguin molt especials».

Torna el Nadal a PortAventura després d'un any d'absència a causa de la pandèmia

Cal recordar que l'any passat, el parc temàtic no va poder celebrar el Nadal, ja que les restriccions contra la Covid-19 van mantenir el recinte tancat al públic. Enguany, però, PortAventura lluirà les seves millors gales a partir del pròxim dissabte, amb totes les zones del parc tematitzades «amb llums, garlandes i guarnits nadalencs».

David García ha indicat que «estem molt il·lusionats d'inaugurar la nova temporada de Nadal, amb la qual hem transformat nostre resort en un lloc tematitzat, inspirat en una de les èpoques més esperades de l'any».

PortAventura celebrarà el Nadal amb el 100% de capacitat

En el seu comunicat, el parc temàtic ha explicat que a banda dels xous creats especialment per a la temporada nadalenca, durant aquests dies també oferiran als visitants els seus diversos espectacles itinerants habituals, com ara 'Aus del Paradís', 'Cuidem el Planeta' o el 'Meet & Greet d'Shrek'.

PortAventura World va reobrir les portes el passat mes de maig i des del passat 15 d'octubre pot tornar a acollir el 100% de l'aforament en el context de desescalada cap a la normalitat. En aquest sentit, l'ús de la mascareta és obligatori, així com la distància de seguretat entre persones als espais de restauració.