PortAventura

La innovadora iniciativa de PortAventura World per aquest estiu

El mes de juny encetarà la col·laboració amb Paramount Espanya amb un cicle de tres concerts amb Dani Fernández, Belén Aguilera i Ptazeta

Les instal·lacions del parc temàtic de PortAventura World tindrà una altra novetat per començar la temporada d'estiu. Després de l'estrena de temporada aquest 8 d'abril amb l'Easter Celebration i la instal·lació de l'ou de Pasqua decorat més gran del món, reconegut pel Guiness World Records, ara s'ha anunciat un nou esdeveniment.

PortAventura World i Paramount Espanya s'uneixen per impulsar activitats d'entreteniment per als joves, que se celebraran al recinte del parc d'atraccions, de la mà de la cadena de televisió MTV. La intenció de l'acord és, durant el que queda d'any, oferir activitats d'oci per als visitants del parc.

El director general de Negoci de PortAventura World, David García, ha explicat que l'aliança «s'emmarca en una estratègia innovadora que estem implementant al parc, i que busca diversificar cada vegada més la nostra oferta i impulsar un entreteniment diferencial per a tots els nostres clients».

El mes de juny se celebrarà l'MTV Push Live by PortAventura World un cicle de tres concerts que donaran el tret de sortida a l'estiu.

Música a PortAventura World

PortAventura World es va estrenar l'any amb els primers milers d'un volum de visitants que fan preveure una xifra rècord enguany. L'optimisme és ben gran i es vol arribar a la xifra de 5,3 milions aquest any, batent el rècord del 2019 de 5,2. Una temporada amb grans novetats, com ho són aquest cicle de concerts al parc.

L'MTV Push Live by PortAventura World tindrà lloc els pròxims 24, 25 i 26 de juny. El divendres 24, Dani Fernández, un dels cantautors més reconeguts del Pop espanyol actual, oferirà el seu concert.

L'endemà, dissabte 25 de juny, la protagonista de la nit serà la cantant Belén Aguilera, qui també és una de les artistes més escoltades a Espanya. El diumenge, 26 de juny, la cantant de rap Ptazeta s'encarregarà de cloure el festival.

Per la seva part Carlos Martínez, Vice President Country Manager Paramount Ibèria, ha mostrat la seva satisfacció de «poder oferir al públic d'Espanya la franquícia MTV Push Live, un projecte que forma part de l'ADN d'MTV». «Hem trobat en PortAventura World el millor soci i localització possible», ha tancat.