Acte d'obertura de PortAventura World amb l'ou de Pasqua decorat més gran del món

PortAventura reobre portes amb un ou de Pasqua de rècord Guinness: el més gran del món

El parc d'atraccions es mostra confiat en recuperar els mercats britànic i francès en l'any de retorn a la normalitat

PortAventura  estava preparat per començar la temporada 2022. A les 9.45 hores, s'obrien les portes d'accés al parc perquè els primers visitants gaudeixin d'aquest primer dia al parc d'atraccions.

Una estrena amb els primers milers d'un volum de visitants que fan preveure una xifra rècord enguany. L'optimisme de PortAventura World és ben gran i es vol arribar a la xifra de 5,3 milions aquest any, batent el rècord del 2019 de 5,2.

El parc d'atraccions constata la recuperació dels mercats internacionals, sobretot l'anglès —amb un creixement de fins al 40%—, el francès, i també el nacional, que ajudaran a compensar la pèrdua del mercat rus i ucraïnès.

La benvinguda al parc també es fa amb un element de rècord: un gegantesc ou de pasqua, el més gran del món i la celebració de l'Easter Celebration durant aquesta pasqua.

El complex de PortAventura recupera més de 2.000 empleats. A més, estrena el pagament en 'bitcoins' als hotels.

Gent caminant per PortAventura en el primer dia de la temporada 2022
El parc d'atraccions constata la recuperació dels mercats internacionals | Cedida

David García, director general de PortAventura World, ha destacat la gran acollida de les novetats presentades pel resort i les bones perspectives de la nova temporada. «No podem estar més il·lusionats pel començament d'una temporada que esperem de rècord i en la que preveiem una recuperació definitiva amb nivells prepandèmia. 2021 va ser un any de transició per a nosaltres, en què vam aconseguir arribar al 75% de volum de visitants registrats el 2019. De cara a 2022, esperem superar els 5,3 milions de visites gràcies al retorn del mercat internacional, en especial el francès i l'anglès».

Així mateix, el responsable ha indicat que «som un resort inclusiu i la nostra aposta per enguany implica seguir reforçant els nostres compromisos mediambientals i socials, així com per seguir oferint als nostres visitants propostes d'oci innovadores, com els tornejos d'eGames».

Una temporada de rècord de PortAventura

PortAventura ha començat la temporada recuperant el 100% dels espectacles i amb una novetat històrica: el primer Easter Celebration del parc, que compta amb l'ou de Pasqua decorat més gran del món, reconegut pel Guinness World Records, animació itinerant i decoració temàtica a les zones de Mediterrània i SésamoAventura.

El Furius Baco a PortAventura
PortAventura ja ha iniciat la temporada 2022 | Cedida

També ha començat l'activitat a PortAventura Park i Ferrari Land, en paral·lel a la dels hotels, que ja han rebut als primers visitants de la temporada. Precisament, també es preveu superar les xifres de 2019 als hotels. L'any passat, el complex va ampliar la seva oferta, sumant 141 habitacions després de l'expansió de l'Hotel Colorado Creek.

També s'ha sumat la posada en marxa de nous espectacles, com Destination Dance al Gran Teatre Imperial de la Xina, i de shows mítics del resort, com Aloha Tahití, Festaventura o PortAventura Parade.

Caribe Aquatic Park i l'Hotel Caribe, que està en fase de remodelació, es preveuen pel 4 de juny. L'oferta gastronòmica del resort s'ha actualitzat en base de les noves tendències. S'han inclòs serveis com l'alimentació saludable plant-based o productes bio, orgànics i aptes per a celíacs al seu menú.