Imatge de les gorres del Posa't la Gorra

'Posa't la gorra!' pel càncer infantil: l'alternativa solidària de l'AFANOC i PortAventura per aquest 2020

Arran de la pandèmia, l'associació i el parc temàtic ofereixen una alternativa a la tradicional festa: entrada d'un dia més gorra per només 27 euros

La pandèmia del coronavirus ha trastocat tota mena d'esdeveniments i activitats presencials planificades per aquest 2020 i l’AFANOC, l’Associació de Nens amb Càncer, no n’ha estat pas aliena. Les restriccions sanitàries, precisament, van obligar a cancel·lar la divuitena edició del 'Posa’t la Gorra!’, la tradicional iniciativa solidària que s’havia de celebrar el passat 6 de juny a PortAventura.

Amb això, i mantenint viu el ferm esperit de lluita de l’organització, l’AFANOC i la Fundació PortAventura World han pensat en una alternativa, igualment solidària i compromesa, a través d’una promoció ben especial: entrada d’un dia al parc temàtic més gorra Pepe Jeans (edició 2020) per només 27 euros. Les entrades, detallen els responsables de la iniciativa, només estaran a la venda entre el 6 d’octubre i el 6 de novembre i permetran visitar PortAventura World qualsevol dia, fins al 10 de gener de 2021.

Amb aquesta promoció, apunten des de l’associació, «es vol mantenir l’oportunitat de divertir-se amb l’ambient les atraccions i els espectacles de PortAventura de manera segura», al mateix temps que s’ajuda l’AFANOC «a continuar al costat dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies a mantenir la gratuïtat dels serveis que oferim».

Cal recordar que, des de l’any 2005, l’AFANOC Tarragona celebra el ‘Posa’t la Gorra a PortAventura’, una festa solidària que vol sensibilitzar la societat envers el càncer infantil. La iniciativa, a més, és la font principal de recursos per finançar els serveis, projectes i activitats que duu a terme l’associació per a tots els seus usuaris.

Com adquirir la gorra?

Un cop comprada l’entrada —que es pot aconseguir en aquest enllaç— només cal dirigir-se a una de les tres oficines de l’AFANOC a Tarragona, Lleida o Barcelona, i demanar la gorra solidària. L’últim dia per passar a recollir-la és el mateix 10 de gener de 2021.