El Posa't la gorra de l'any 2019 a PortAventura

El Posa't la Gorra! torna a Port Aventura el 13 de novembre

L'AFANOC Tarragona celebra la 19a edició de l'esdeveniment solidari

El Posa't la Gorra! torna a PortAventura  en un dia festiu. Després d'una edició marcada per la pandèmia, l'AFANOC Tarragona vol tornar a omplir el parc d'atraccions de gorres solidàries. Una celebració que es farà el pròxim 13 de novembre

L'esdeveniment es divideix en la part lúdica i la solidària. Una jornada per gaudir de l'ambient, les atraccions i els espectacles, però sobretot, és una oportunitat per ajudar a l'AFANOC. D'aquesta manera continuen al costat dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies i a mantenir la gratuïtat dels serveis que s'ofereixen.

Aquesta és la 19a edició del Posa't la Gorra! i, un any més, serà plena de festa, alegria, gorres de tots els colors i dissenyadors i, sobretot, molta solidaritat en la campanya més important i representativa de l'associació.

L'edició d'enguany també tindrà un format diferent en conseqüència de la pandèmia i les seves restriccions. Tot i això, tothom que vulgui podrà visitar el parc a un preu de 27 euros per l'entrada i la gorra. Es poden comprar fins al 12 de novembre al web de Posa't la Gorra!.

La gorra d'aquesta edició ha estat dissenyada per la marca Natura. Es podrà recollir el mateix dia del Posa't la Gorra! a l'estand de l'AFANOC ubicat a la plaça de la Xina de Port Aventura, de les 10.30 a les 14 hores. També es pot agafar a les delegacions de l'AFANOC a Tarragona, Lleida o Girona fins al 12 de novembre presentant l'entrada.

: