El PP de Cambrils reclama instal·lar aire condicionat en una llar d'infants

També demanen una inversió imminent en arbrat a la zona de joc de l'exterior del centre

El Partit Popular de Cambrils, a través del seu portaveu, David Chatelain, ha exigit a l'Ajuntament del municipi que s'instal·li de manera urgent aire condicionat a la Llar d'Infants Maria Dolors Medina, situada al carrer de la Mineta, per tal de garantir el benestar i la seguretat dels menors i dels docents. La petició del grup municipal s'ha fet en el marc de diverses queixes dels pares i mares dels infants del centre, als quals els populars donen suport.

En aquest sentit, Chatelain assegura que el seu partit recolza la proposta de l'Associació de Famílies d'Alumnes del centre i reclama una inversió imminent en arbrat a la zona de joc de l'exterior del centre. Així mateix, admet que el maig del 2015 es va dur a terme la renovació de paviment del pati, quan es va retirar el PVC malmès del terra, es va sanejar la capa de formigó de sota i es va aplicar un paviment continu de cautxú de quatre centímetres. Si més no, declara que en tot cas ara és hora d'invertir en arbrat,  «ja que el cert és que l'espai és molt àrid i a l'estiu hi fa molta calor».

Imatge de la Llar d'Infants Maria Dolors Medina de Cambrils.
Imatge de la Llar d'Infants Maria Dolors Medina de Cambrils. | Cedida

 

Segons Chatelain, aquest fet mostra la paràlisi i la poca efectivitat del govern

A banda de la col·locació de l'arbrat al pati del centre, el PP de Cambrils demana amb urgència, ara que és estiu, la instal·lació d'aire condicionat. De fet, segons el regidor popular, aquesta inversió es contempla dins el reguitzell d'inversions del consistori presentat aquest mes de febrer i aprovat a través d'una modificació de crèdit, però «el que sorprèn és que ens trobem en ple estiu i encara no s'hagi efectuat». Per a Chatelain, aquest fet constata la paràlisi i la poca efectivitat del govern cambrilenc,  «que es veu desbordat pel dia a dia, sense capacitat d'executar una cosa tan simple com la instal·lació d'aires condicionats».