Pere Granados, alcalde de Salou.

Bany de masses de Pere Granados a la presentació de Sumem per Salou

L'actual alcalde salouenc remarca reiteradament el caràcter municipalista de la seva candidatura

Centenars de persones han omplert aquest divendres, 3 de maig, al vespre, la sala habilitada al Club Nàutic de Salou per a la presentació de la candidatura de Pere Granados, alcalde de la capital de la Costa Daurada, a la seva reelecció el 26 de maig. Granados, que lidera Sumem per Salou  —una marca on s'integra FUPS, el seu partit; el PDECat i independents— ha repetit com un mantra l'objecte bàsic de la seva candidatura: el nom de la ciutat, remarcant així el caràcter municipalista de la formació que lidera.

Pantalles a tota la sala, una escenografia molt cuidada, totes les cadires plenes i més d'un centenar de persones dempeus, a més d'un sistema de so i d'il·luminació de primera han realçat un acte senzill però directe pel que fa a contingut: s'hi han presentat les 31 persones que integren la llista de Sumem per Salou.

Granados: «Salou ens ha d'unir encara que pensem diferent»

Pere Granados ha estat el darrer en aparèixer a l'escenari amb una ovació contundent per part de tots els presents. El líder de Sumem per Salou ha apel·lat el públic a «donar-nos tot el vostre suport». «Som 100% Salou, no hi ha res més important que Salou», ha exclamat, repetint al llarg de l'acte la mateixa idea amb diferents paraules.

Granados ha estat clar a l'hora de distanciar-se del clima polític de confrontació. «Nosaltres vivim del turisme, i el que vol el turisme és pau i tranquil·litat», ha dit, clar i català. «Som la candidatura de la pluralitat, la de la gent de Salou, la que ha donat l'estabilitat a aquesta ciutat», ha dit l'alcalde de la localitat des de fa ja una dècada.

«Salou ens ha d'unir, per molt diferent que pensem, això és el sentiment salouenc», ha dit, recordant tot seguit el líder de FUPS i històric batlle de la localitat, el ja traspassat Esteve Ferran, que ha estat aplaudit a la sala. Granados ha acabat respassant algunes de les idees bàsiques del seu programa, que ha definit com a «ple de projectes tangibles, però també de mitjans i de grans». «Som la millor opció per a Salou», ha rubricat.

Club Nautic Salou
La sala del Club Nàutic on s'ha celebrat l'acte s'ha omplert de gom a gom amb centenars de persones. | Gerard Recasens

 

Un equip molt heterogeni acompanya Granados

La part inicial de l'acte ha servit per presentar totes les cares de la llista de Sumem per Salou, on Granados combina l'experiència de Marc Montagut (2), Jesús Barragán (3) o Julia Gómez (4) amb les incorporacions, entre moltes altres, d'Esther Puig (5), Hèctor Márquez (6) i Xavier Montalà (7). María José Rodríguez, veterana regidora de FUPS, tanca la llista i ha estat sonorament aplaudida aquest divendres.

També et pot interessar