Imatge d'una patrulla dels Mossos d'Esquadra al jutjat

Presó provisional per a l'acusat de l'apunyalament mortal a Vila-seca

Va entrar al domicili per darrere i va atacar la víctima mentre dormia

L'acusat d'haver apunyalat mortalment un home a Vila-seca la matinada del passat dijous, 27 d'agost, anirà a presó. Segons apunta el 'Diari de Tarragona', el jutge de guàrdia de Tarragona ha dictaminat l'ingrés a presó provisional i sense fiança per a l'home de 38 anys que hauria mort a ganivetades un altre de 31 anys al seu domicili.

L'acusat, veí de Barcelona, va declarar davant del jutge, on només va respondre les preguntes del seu advocat. Un cop feta la vista, el jutge va decidir enviar-lo a presó sense fiança, acusat dels delictes d'assassinat i de violació de domicili. 

La nit del dijous passat els Mossos rebien l'avís per part dels veïns del carrer de Santiago Russinyol, després d'haver vist un individu que saltava la tanca d'un habitatge del carrer. Quan els agents van arribar al lloc dels fets, els va requerir una dona, i a dins de l'habitatge van trobar un home mort estès a terra i amb marques de ganivetades. Al mateix domicili hi van trobar l'altre home, l'acusat de l'assassinat

Les primeres informacions indicaven que acusat i víctima es coneixien entre ells, i és que la víctima seria l'actual parella de l'exdona de l'assassí, i s'haurien separat feia poques setmanes. L'assassí va entrar per la part posterior del domicili i va atacar l'home mentre dormia, juntament amb la dona, al llit.