Imatge d'arxiu del ple de Salou

Salou celebra aquest dijous la primera reunió de la taula de la Covid-19

El gran pacte de ciutat és una iniciativa impulsada per ERC, Ciutadans i PP de Salou

Aquest dijous, 18 de juny, es durà a terme la primera reunió  de la  taula de la  Covid-19, la iniciativa impulsada per les forces de l'oposició a l'Ajuntament de Salou i que cerca la unitat política per fer front a la crisi econòmica generada per la pandèmia del coronavirus. 

A la trobada es posarà sobre la taula, entre altres, una possible  reducció de l'IBI, així com l'eliminació de l'impost de plusvàlua. Fa poc més d'una setmana, les tres formacions de l'oposició al consistori salouenc, ERC, Ciutadans i PP, emetien un comunicat de manera conjunta en el qual demanaven un  pla de reactivació del municipi. 

Salou, un dels municipis més afectats per la crisi

La crisi econòmica generada de les mesures preses per lluitar contra la propagació del coronavirus, sobretot el confinament, han causat un greu sotrac en el sector turístic i això, per un municipi com  Salou, que viu principalment de l'activitat turística, és un greu problema. Treballadors hotelers, amb contractes per temporades, s'han trobat contra les cordes després de veure que no podien entrar a un ERTO i tampoc acollir-se a l'atur, perquè havien fet ús d'aquesta prestació durant l'aturada dels mesos d'hivern.

En concret, les cambreres d'habitacions d'hotels a Salou, el col·lectiu conegut com les 'Kellys', han avançat que volen constituir l'associació de 'Kellys' a Salou.