Junts per Cambrils.

Junts per Cambrils presenta els cinc primers llocs de la seva llista

Només l'alcaldable Lluís Abella i el regidor Juan María Artigau repeteixen al capdamunt de la candidatura

Junts per Cambrils, la candidatura del PDECat en aquesta vila del Baix Camp, ja ha desvelat quins seran els cinc noms que encapçalaran la llista que presentaran a les eleccions municipals del proper 26 de maig. Fa setmanes que Lluís Abella va ser escollit cap de llista després de la renúncia de Mercè Dalmau  a ser de nou la candidata i la marxa de la política per part de qui va ser alcaldessa de la localitat entre 2011 i 2015.

Abella ha apostat per la renovació: dels quatre regidors actuals del PDECat de Cambrils, a més del mateix alcaldable, tan sols repeteix Juan María Artigau, que ostenta les carteres d’Urbanisme i Activitats  de l’Ajuntament de Cambrils en el govern tripartit liderat per ERC i al qual també hi ha el PDECat i el PSC. Artigau, de 62 anys i professional del sector industrial, va ser militant d'Unió fins a la seva extinció, i tornarà a ser el número 3, com fa quatre anys.

Lluís Abella aposta per la renovació

Amb l'1 per a Lluís Abella i el lloc 3 per a Juan María Artigau, la resta de posicions capdavanteres de la llista de Junts per Cambrils són per a cares noves. La número 2 serà Marta Borràs, de 48 anys, que fa quatre anys era la candidata número 7 i que el mandat 2011-2015 va formar part de l’equip de govern i va desenvolupar les seves tasques en les regidories de Salut, Igualtat i Inclusió.

La presidenta del PDECat a Cambrils, Maria Lluïsa Gené, serà la número 4 de la formació; mentre que Jordi Sànchez, de 25 anys, ocuparà el número 5 de la candidatura. Abella, que en les setmanes vinents desvetllarà la totalitat de candidats que conformaran la llista municipal, ha qualificat la seva llista de «renovada i transversal».

També et pot interessar