Imatge d'arxiu d'una discoteca, amb diverses persones amb les mans aixecades i ballant

Miami Platja celebra el final de l'estiu amb el primer End Summer Festival

Concerts, músics i DJ's de nivell internacional, gastronomia local, zona amb 'food trucks', activitats per als més petits i un mercadet conformen un programa ben especial per acomiadar l'estiu amb 'bon rotllo'

ACTUALITZACIÓ DIJOUS 22 DE SETEMBRE

L'organització de l'End Summer Festival ha decidit AJORNAR el festival previst en l'últim cap de setmana de setembre, davant la previsió meteorològica, i es modifiquen les dates al 7,8 i 9 d'octubre.

Podeu consultar el nou programa d'actes en aquest enllaç

NOTÍCIA ORIGINAL

A poc a poc anem tornant a la rutina, però el l'octubre és un mes de transició en què encara podem assaborir dies calorosos, de festes majors i gaudi estiuenc. L'Ajuntament de Mont-roig del Camp i Miami Platja enguany vol acomiadar d'una forma ben especial l'estiu amb un esdeveniment sense precedents que durarà tres dies: el primer End Summer Festival a Miami Platja.

Es tracta d'un festival de final d'estiu, únic a la Costa Daurada, apte per a tots els públics i gratuït en el qual hi haurà concerts, actuacions, un mercadet, inflables i una gran zona gastronòmica per dir adeu a aquesta època de l'any d'una manera ben especial. Serà els dies 7, 8 i 9 d'octubre en un emplaçament únic: entre la platja Cristall, la Punta del Riu i el Bosquet del Llastres de Miami Platja, un espai davant del mar amb zones verdes i a tocar del passeig marítim.

Un festival per a tots els públics

L'End Summer Festival arrencarà el divendres 7 d'octubre i ho farà amb l'obertura de la zona gastronòmica, de 18.30 a 00.00 hores, i també la posada en marxa de la zona d'inflables a la platja perquè els més petits també gaudeixin del festival. 

El festival també començarà amb música. A partir de les 18.30 hores, la Bandarra Street Orkestra escamparà els seus ritmes festius i alegres a partir de les set de la tarda, començant a la pèrgola de la platja Cristall, recorrent el passeig marítim fins a arribar a la zona del festival. Més tard, a les 21.30 hores, l'escenari principal acollirà el concert de VHS Versions, una formació que rememora els èxits del rock'n'roll, el blues, el pop dels vuitanta i el heavy metal. Els concerts a l'escenari principal continuaran a les 23.00 hores amb DJ Nàtura i la DJ internacional Nuria Scarp, a partir de la una, que posarà el punt final al primer dia.

L'endemà, el dissabte 8 d'octubre, la zona gastro i el mercadet obriran portes de 12.00 a 16.00 i de 18.00 a 00.00 hores, i els inflables infantils de 12.00 a 14.00 hores i de 18.00 a 22.00 hores. La música començarà a sonar ben aviat, a les 12.30 hores amb el vermut-rumbero a l'Escenari Principal amb Alma de Boquerón. A la tarda, a la zona gastronòmica el reconegut cantant David Ros farà un acústic a partir de les 19.00 hores.

Acomiadar-se de l'estiu amb una gran festa

L'Escenari Principal recuperarà el protagonisme al vespre amb el concert carregat d'energia de la banda Tapeo Sound System a les 21.30 hores; i DJ Torres a partir de les 23.30 hores. Una festa única en un marc incomparable per a dir adeu a l'estiu.

El diumenge 9 d'octubre serà l'últim dia de l'End Summer Festival, però no per això hi haurà menys activitats. La zona gastro, el mercadet i els infables es podran gaudir durant tot el dia, i hi haurà una minidisco a partir del migdia. DJ Sendo posarà la música a les 18.00 hores a l'Escenari Principal. Abans d'acomiadar-se oficialment de l'estiu, hi haurà a les 20.00 hores l'actuació de Cocktail Tributov, amb cançons de totes les èpoques perquè tota la família gaudeixi, i tancarà el festival Rebeka Brown a les 22.30 hores.

Així doncs, un cap de setmana espectacular i totalment gratuït a tocar del mar. La millor manera de preparar-se per a l'arribada de la tardor i acabar l'estiu amb bona boca. Podeu consultar tot el programa sencer d'activitats en aquest enllaç.