Exterior de la nova església de Mont-roig

Mont-roig del Camp i a Miami Platja ja tenen preparada la programació cultural d'estiu

L’Òpera a la Plaça i el concert Moments obriran la temporada cultural d’estiu al municipi

Mont-roig del Camp i Miami Platja ja tenen la programació d'estiu preparada. El Departament de Cultura ha programat diversos espectacles musicals perquè grans i petits en gaudeixin durant l'estiu.

La projecció de l'òpera La Traviata encetarà el programa aquest 25 de juny a les 22 hores. L'acte es farà a la plaça Mossèn Gaieta Ivern. Serà la substitució de la retransmissió en directe del Liceu a la fresca, que a causa de la pandèmia el Gran Teatre del Liceu ha decidit no celebrar.

El 2 de juliol, a les 22 hores, l'artista local Núria Esquius oferirà el concert 'Moments'. El concert serà al Parc de les Oliveres de Miami Platja. L'actuació comptarà amb peces de musical, pop, cançó espanyola, tango i d'altres gèneres. També presentarà les seves primeres composicions. 

Els Sons de nit tornen al paratge de l'Ermita Mare de Déu de la Roca. El dissabte, 10 de juliol, tindrà lloc el concert del pianista Lluís Capdevila. Amb un piano de cua tocarà a la plaça de l'Ermita el seu disc 'Ètim'.

El següent concert del cicle serà amb el grup Medea el dissabte 21 de juliol. El duet oferirà temes de blues, jazz i soul. A l'Ermita també hi trobarem els Petits Sons de nit. El diumenge 11 de juliol, la Cia. Jomeloguisojomelocomo oferirà l’espectacle familiar. Una volta al món en uns quants contes.

El dia 22 de juliol, es podrà veure l'espectacle 'El Confinament de la Laura' de Jordi Carré. Un espectacle amb teatre, dansa i música en directe.  L’horari dels Sons de nit serà a les 22.00h i els Petits Sons de nit a les 19.30h.

Per assistir als espectacles, caldrà reservar les entrades, que seran gratuïtes, a través del correu electrònic cultura@mont-roig.cat. S'han d'indicar els noms i cognoms i el telèfon de totes les persones. També es podrà presencialment a la Casa de Cultura de Mont-roig i al Polivalent de Miami Platja, de dilluns a divendres, de 9.00h a 13.00h.

En el marc de la programació d'estiu, el 17 de juliol hi haurà el concert del basc Iñaki Plaza. Aquest està emmarcat en el XIV Cap de Setmana Diatònic. Per poder oferir més aforament, se celebrarà al Parc Maria Martori de Mont-roig del Camp.