Imatge del Mercat de Nadal de Cambrils.

Tallers i animaci贸 al carrer, m煤sica, teatre i actes tradicionals, al Nadal de Cambrils

El parc de Nadal itinerant 'Juguem per Nadal' torna amb espectacles i tallers a diversos espais de la ciutat del 27 de desembre al 4 de gener

Cambrils viurà unes Festes de Nadal plenes de màgia, il·lusions i jocs.  L’Ajuntament de Cambrils ha presentat un ampli programa organitzat en col·laboració amb diverses entitats cambrilenques i les dues associacions de comerciants locals. 

Un parc de Nadal itinerant per diferents espais de la ciutat

El programa inclou des de tallers i espectacles d’animació, actuacions musicals, i teatre fins a la cagada popular del tió, l’arribada dels Reis d’Orient  o les campanyes comercials. A més, seguint la línia de l’any passat, el parc de Nadal itinerant 'Juguem per Nadal'  omplirà de jocs, espectacles i tallers per a nens i nenes les places de l’Església de Sant Pere, la Vila i el Pòsit i als passeigs Albert i Miramar els dies 27, 28, 30 i 31 de desembre i 2, 3 i 4 de gener.

Altres actes destacats del programa s贸n el concert solidari de l鈥橢scola Municipal de M煤sica per la Marat贸 de TV3, la lectura de poemes de Nadal, la cagada popular del ti贸 de l鈥橝grupament Escolta i Guia Gent de Mar, la Missa del Gall, l鈥檕bra de teatre 'FeNYa Rai' de La Teca, el Cap d鈥橝ny Jove amb l鈥橭rquestra Allioli i PD Peixampler a l鈥橝teneu Juvenil, el concurs de pessebres i les activitats de Nadalesport al Palau d鈥橢sports.

L'arribada dels Reis Mags a Cambrils.
Com de costum, els Reis Mags arribaran el dia 5 al port i repartiran els regals casa per casa l'endem脿. | Ajuntament de Cambrils

Cal tenir en compte que el mercat ambulant dels dimecres se celebrar脿 els dimarts 24 i 31 de desembre (ja que els dimecres 25 de desembre i 1 de gener s贸n festius). Per aquest motiu, no es podr脿 estacionar a la zona destinada als marxants del passeig Albert i avinguda Mil路lenari els dies 24 i 31, de 00 a 17 hores.

Els reis repartiran les joguines porta a porta com marca la tradici贸 de fa m茅s d'un segle

Com 茅s tradicional a Cambrils des de fa m茅s d鈥檜n segle, el dissabte 6 de gener els Reis d鈥橭rient repartiran casa per casa les joguines i els regals als nens i nenes que ho hagin sol路licitat. El repartiment comen莽ar脿 per barri de la l鈥橢staci贸 i la pla莽a del P貌sit i continuar脿 per les urbanitzacions de Llevant i Ponent.

Els heralds de Ses Majestats arribaran uns dies abans per preparar el cam铆 amb l鈥檃juda de l鈥橝ssociaci贸 d鈥橝ntics Alumnes de la Salle. Desembarcaran el 29 de desembre a les 12 hores al port i recolliran les cartes el 3 de gener a partir de les 18:30 hores a les places de la Vila i del P貌sit.