Imatge de la presentació de Joan Anton Ramírez, amb americana color crema, com a cap de llista del PSC

El PSC de Vila-seca tria Joan Anton Ramírez com a cap de llista per a les municipals

El candidat socialista va ser portaveu de Ciutadans a l'Ajuntament fins al maig del 2021

Joan Anton Ramírez serà el cap de llista del PSC de Vila-seca de cara a les eleccions municipals del 28 de maig de 2023, segons ha informat el partit en un comunicat. L'assemblea local dels socialistes, reunida aquest dimecres a la tarda, va proclamar nou alcaldable Ramírez, que fins al maig del 2021 va ser portaveu de Ciutadans al consistori del municipi de la Costa Daurada.

Després d'abandonar el partit taronja amb la resta de regidors de la formació, van crear la plataforma Vila-seca Som Tots, que ha acabat sumant-se als socialistes. Ramírez ha explicat que «em presento per guanyar i governar perquè estic convençut que Vila-seca necessita un canvi, un canvi tranquil i sense estridències, però que és imprescindible per guanyar en progrés i millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes».

El cap de llista del PSC ha afirmat que «Vila-seca necessita un govern fort i estable, amb un lideratge que tingui les idees clares. Vull el canvi perquè defenso que Vila-seca som tots, tots aquells i aquelles que estimem aquesta ciutat i que defensem un futur millor per als nostres fills i filles. Nosaltres no exclourem a ningú i governarem pensant en tots i totes i defensant els interessos de tots i totes, sense exclusions».

Els eixos del seu programa

Joan Anton Ramírez ha explicat que el seu programa de govern pivota en tres grans eixos: un programa social, un programa econòmic i un programa mediambiental. «Podem canviar per millorar. Com a emprenedor entenc a la perfecció les dificultats que té molta gent per arribar a final de mes. Jo he viscut determinades situacions, ningú me les ha hagut d’explicar, ni les he llegit, les he viscut i això et marca», ha dit.

En aquest sentit, ha afegit que «soc conscient de les dificultats, però també de les oportunitats que tenim com a poble per fer un espectacular salt endavant en millora de la qualitat de vida». Ramírez ha assenyalat que els socialistes són «l'única alternativa real al que hem tingut a Vila-seca aquests darrers 40 anys. Sortim a guanyar i estem segurs d’aconseguir-ho».

El candidat del PSC ha finalitzat dient que «si fem les coses bé, els millors dies pel nostre estimat poble estan per venir. La Vila-seca que imagino serà imparable».