Imatge de l'administració de loteria Sort Aventura de Vila-seca

Un dels quarts premis de la Loteria de Nadal deixa 200.000 euros a Vila-seca

L'administració Sort Aventura, ubicada a l'avinguda Ramon d'Olzina, ha venut deu dècims dels 42833

El 42833, un dels dos quarts premis de la Loteria de Nadal, ha deixat 200.000 euros a Vila-seca. L'administració de loteria Sort Aventura, ubicada a l'avinguda Ramon d'Olzina del municipi, ha venut deu dècims d'aquest 42833, premiat cadascun d'ells amb 20.000 euros. Segons ha explicat Rubén Mateos, fill del propietari de l'administració, tots els bitllets del número afortunat s'han venut per finestreta.

Aquest quart premi de la Loteria de Nadal ha estat molt repartit, ja que s'ha venut en prop d'un centenar d'administracions d'arreu d'Espanya, entre elles algunes ubicades a Catalunya, concretament a Barcelona, Montgat, Sabadell, Sort i Esplugues de Llobregat. El premi, que s'ha cantat a les 10.59 hores, atorga 200.000 euros a la sèrie, 20.000 per dècim i 1.000 euros per euro jugat.

Sort Aventura, una administració afortunada

El d'aquest dimecres no és el primer premi que reparteix l'administració de Vila-seca en la Loteria de Nadal, ja que fa dos anys, el 2019, va vendre un dècim del 74770, un dels cinquens premis del sorteig. L'any 1992 la sort també va somriure l'administració vila-secana, que va vendre el quart premi de la Loteria de Nadal, que llavors repartia tres milions de pessetes al dècim.

Però el premi més gran que ha repartit l'administració de loteria Sort Aventura de Vila-seca va ser el passat mes de setembre, quan una butlleta de la Bono Loto va endur-se un premi d'1,6 milions d'euros.