Imatge d'arxiu del bar-restaurant del Parc del Pescador de Cambrils

Comença la renovació total del bar-restaurant del Parc del Pescador de Cambrils

La inversió en les obres, que s'allargaran fins a l'abril de 2023, és de 213.000 euros

Rompeolas Chiringuitos SL, la nova empresa concessionària del bar-restaurant del Parc del Pescador de Cambrils, iniciarà durant el mes d'octubre les obres de renovació de les instal·lacions. En aquest sentit, l'establiment romandrà tancat fins a l'abril del 2023, quan reobrirà portes. Cal recordar que el consistori cambrilenc va adjudicar la concessió a la citada empresa per un període de 25 anys amb un cànon anual de 19.555 euros.

Les obres de reforma afectaran tot l'edifici per tal d'adequar-lo a les noves normatives i als actuals criteris de gestió dels establiments de restauració. Els treballs, que tenen un pressupost de 213.755 euros, van a càrrec del nou adjudicatari i suposaran una ampliació i renovació integral de la cuina i una redistribució de la zona de barra i els serveis.  

Les actuacions que es faran a l'edifici

Una de les actuacions més importants que es faran durant l'execució de les obres és l'ampliació de la superfície de la cuina, per tal de poder separar les diferents zones de treball, i alhora tenir més espai per a l'elaboració de menjars, amb accés directe amb el magatzem, que no canvia d'ubicació, però que s'amplia amb un espai per a instal·lar la cambra freda.  

Pel que fa a la redistribució dels espais, es modifica la ubicació de la part de la barra de la zona del bar i es col·loca una barra interior amb forma de 'L'. Una part d'aquesta barra tindrà un accés directe des del porxo exterior per donar servei a la terrassa sense haver d'entrar al recinte interior del bar. 

Amb la remodelació, també es reordenen els accessos. L'accés a la cuina es farà des del magatzem i per qüestions sanitàries s'elimina l'accés directe des del carrer. Als vestidors del personal també s'hi accedirà des del magatzem i la recepció de la mercaderia es realitzarà des del carrer Robert Gerhard.  

També s'elimina l'accés als lavabos des de l'interior del bar i es crea una nova obertura per poder-hi accedir des dels porxos de la terrassa, que es renoven totalment amb un canvi de distribució per optimitzar l'espai i permetre, així, l'ampliació de la cuina.