La Cova del Llop Marí, un tresor incalculable entre terra i mar.

Rescaten quatre banyistes atrapats a la Cova del Llop Marí, a l'Hospitalet de l'Infant

Han pogut ser rescatades amb la llanxa dels socorristes

Quatre persones han hagut de ser rescatades el migdia d’aquest diumenge, 11 d’agost, en quedar-se atrapades a l’interior de la Cova del Llop Marí, a l’Hospitalet de l’Infant. El succés ha obligat a activar els helicòpters de Salvament Marítim i dels Bombers, ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i patrulles de la Policia Local de l’Hospitalet de l’Infant.

Els quatre banyistes han volgut anar nedant des de la platja fins a aquesta cova marítima natural, a l’interior de la qual hi ha una platja. Tres dels banyistes han aconseguit accedir a l’interior, mentre que una tercera ha quedat fora. Les tres persones que eren a l’interior no s’han vist amb cor de tornar nedat, ja que la marea havia pujat. La quarta persona ha intentat entrar a la cova per ajudar-los, però ha acabat amb algunes rascades, un atac d’ansietat, i sense aconseguir rescatar-les.

Es troben en bon estat

Finalment, els socorristes han acudit fins a la zona amb la llanxa i han pogut salvar les tres persones que eren dins la cova, que estaven molt nervioses però en bon estat. A continuació, les han dut fins a la platja de l’Arenal i han sigut ateses pel personal de les ambulàncies del SEM. La quarta persona, finalment, ha sigut evacuada a l’Hospital Sant Joan de Reus per l’atac de nervis que ha patit.

Pel que fa als helicòpters de  Salvament Marítim i Bombers, finalment s’han retirat del lloc, ja que el rescat s’ha pogut fer amb la llanxa dels socorristes de l’Hospitalet de l’Infant.