Rescaten tres persones que navegaven a la deriva a Cambrils

Els tripulants van alertar Salvament Marítim després que l'embarcació patís una avaria que la va deixar inutilitzada

El passat diumenge 30 de desembre a la tarda, Salvament Marítim va efectuar el rescat de tres persones que navegaven a la deriva en una embarcació motora prop de la costa de Cambrils.

Segons ha pogut saber TarragonaDigital, Salvament Marítim va rebre una trucada d'emergència a través de VHF a les 18.30 hores, quan un dels tripulants de la motora 'Edu's', va alertar que es trobaven navegant a la deriva com a conseqüència d'una avaria,  a prop de la costa cambrilenca i sense més il·luminació que una llanterna.

Localitzats i rescatats il·lesos en pocs minuts

Des de la institució marítima, es va demanar als tripulants que es posessin les armilles salvavides i immediatament es va desviar l'helicòpter Helimer 201, que els va poder localitzar a les 18.43 hores. En veure que les tres persones es trobaven en bones condicions, es va descartar el rescat aeri i el vaixell Fomalhaut va acudir a la zona, remolcant l'embarcació i els seus tripulants fins al port de Cambrils, on van arribar minuts abans de les set de la tarda.

Tot plegat doncs, no va passar de l'ensurt inicial, ja que les tres persones es trobaven totalment il·leses  en el moment que van ser rescatades per Salvament Marítim.

Rescaten tres persones que navegaven a la deriva prop de Cambrils
Embarcació avariada on viatjaven els tres tripulants rescatats   | Salvament Marítim

Incendi d'un camió de matèries perilloses a Cambrils

La matinada d'aquest dilluns 31 de desembre, l'autopista AP-7 ha quedat tallada en sentit sud al seu pas per Cambrils, com a conseqüència de l'incendi d'un camió de matèries perilloses.

El vehicle pesant  transportava fins a 24.000 litres d'àcid clorhídric i ha patit una petita fuita a la vàlvula que ha provocat un petit incendi a les rodes que no ha anat més enllà.

L'empresa encarregada del vehicle ha traslladat un altre camió cisterna al lloc dels fets i  s'ha encarregat de fer el transvasament de l'àcid amb seguretat; fet que ha permès iniciar les tasques de retirada del vehicle.

El conductor del camió ha sortit il·lès de l'incident a l'AP-7
El conductor del camió ha sortit il·lès de l'incident a l'AP-7 | Cedida