El vent de l'oest bufarà a estones amb ganes i reescalfat

La previsió de vent obliga a retardar un dia el Mercat de Nadal de l'Hospitalet de l'Infant

L'esdeveniment, que s'havia d'inaugurar aquest divendres 13 de desembre, se celebrarà finalment el dissabte i el diumenge a la plaça Catalunya

Canvi de dates del Mercat de Nadal que se celebra aquest cap de setmana a l’Hospitalet de l’Infant. L'esdeveniment, que havia de començar aquest divendres, obrirà finalment el dissabte, 14 de desembre, a causa de les previsions meteorològiques. Davant del fort vent que es preveu per a les pròximes hores, amb ratxes que podrien superar els 100 km/h, Protecció Civil ha activat l'alerta VENTCAT a tot Catalunya i l'Ajuntament ha decidit postposar un dia l'inici.

CONSULTA AQUÍ: L'agenda d'actes del Nadal 2019-2020 a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

 

Una vintena de paradistes locals i activitats per a la canalla durant els dos dies

Tot i això, el Mercat de Nadal comptarà igualment amb dues jornades i s'estendrà fins al diumenge. Així, estarà obert al públic dissabte dia 13, de 10 a 13 hores i de 16 a 20 hores; i diumenge dia 14, de 10 a 13 hores. Cal recordar que el Mercat estarà ubicat a la Plaça Catalunya i al carrer Jaume Castellví de l’Hospitalet de l’Infant, i comptarà amb la presència de fins a 23 parades de comerços locals.

Així mateix, els visitants del Mercat s’hi trobaran també amb diverses activitats paral·leles, adreçades especialment als infants (globoflèxia, pintacares, photocall de Nadal i un taller creatiu de nadal. Cal recordar, a més, que el consistori s’ha ocupat de la decoració dels comerços locals, amb la col·laboració dels dos centres de dia. 

D'altra banda, les regidories de Turisme i Comerç han posat en marxa la campanya «Per Nadal, fer poble té premi». Fins al 5 de gener, les persones que realitzin compres als establiments comercials del municipi o consumeixin als bars i restaurants locals, per un import mínim de 10 euros, podran gaudir de les diverses atraccions que organitza l’Ajuntament durant aquestes festes de Nadal.