Roben els diners de les màquines escurabutxaques d'un bar de Cambrils

Els lladres van robar els diners de les màquines de tabac i les màquines d'escurabutxaques

Els agents de la Policia Local de Cambrils i els Mossos d'Esquadra van rebre un avís per part del veïnat que s'estava produint un robatori. Durant la matinada del passat dimecres 3 de gener, els lladres van entrar a robar a un bar de Cambrils a l'avinguda Vidal i Barraquer. El veïnat de la zona es va alertar del soroll que van fer els lladres, ja que van robar els diners de les màquines de tabac i les màquines d'escurabutxaques.

Roben les màquines tabac i les d'escurabutxaques

A les quatre de la matinada del dimecres 3 de gener, els veïns de l'avinguda Vidal i Barraquer de Cambrils van avisar a la Policia Local del municipi i als Mossos d'Esquadra que s'estava produint un robatori al bar Rincón de la Alegría. Els presumptes lladres estarien fent molt de soroll en el moment del furt, ja que estaven utilitzant eines per treure els diners de les màquines del bar. Els lladres van trencar la màquina expenedora de tabac i la màquina d'escurabutxaques del local.

Màquina escurabuixaques en un bar
Màquina escurabuixaques en un bar | Cedida

 

Els veïns van avisar a la policia

El veïnat de la zona hauria escoltat sorolls forts i estranys i per aquest motiu van avisar als agents de seguretat. Un cop arribats al lloc dels fets, els agents van dictaminar que s'havia comès un robatori amb força. Els lladres haurien marxat de pressa, ja que van deixar totes les eines a terra, com tornavisos, claus angleses i altres elements per poder treure els diners de les màquines.

El local ha quedat destrossat

Els agents estan investigant el cas i busquen als presumptes culpables del robatori al bar Rincón de la Alegría de Cambrils. L'establiment va quedar destrossat pels presumptes lladres, que haurien robat els diners de dins d'una màquina de taca i de dues màquines d'escurabutxaques.

El robatori va tenir lloc en una casa del carrer de Josep Clarà de Cambrils.
El robatori va tenir lloc en una casa del carrer de Josep Clarà de Cambrils. | google maps

 

Robatori amb força en una casa a Vilafortuny

Els fets van tenir lloc dissabte passat, 29 de desembre, a la tarda en una casa ubicada al carrer de Josep Clarà quan es va cometre un robatori amb força en un domicili a la zona de Vilafortuny de Cambrils. Els lladres  es van endur diners i joies de l'interior del domicili que d'aquesta zona, per sort cap persona va resultar ferida, ja que no es trobaven a les cases. Amb el robatori al bar Rincón de la Alegría,  ja sumen dos robatoris a la zona de Cambrils en menys d'una setmana.