La Llosa

Veïns de Cambrils denuncien diversos robatoris a cases a La Llosa

Els Mossos d'Esquadra han confirmat un dels robatoris amb força a la zona de La Llosa

A la zona de La Llosa, al terme municipal de Cambrils, darrerament s'estan produint diversos robatoris a domicilis segons manifesten els veïns de la zona. Els Mossos d'Esquadra han pogut confirmar un d'aquests robatoris, que es va produir passades les deu de la nit a una casa de La Llosa del dimarts 16 de juliol.

Robatoris a domicilis a la zona de la Llosa, a Cambrils

Amb l'arribada de l'estiu i dels turistes, a Cambrils s'està produint un seguit de robatoris principalment a domicilis, així ho manifesten els veïns a través de les xarxes socials. Aquests robatoris se centren a la zona de La Llosa, un espai residencial que augmenta la seva població en època d’estiu.

Concretament el darrer cas s’ha produït aquesta passada nit i els Mossos d’Esquadra han confirmat que es tracta d’un robatori amb força on els autors del delicte  han forçat la porta d’un balcó per entrar dins de la casa. En aquesta línia, també han comunicat que estan en procés d’investigar qui pot estar al darrera d'aquest robatori.

Al passeig de Sant Joan Baptista de la Salle de Cambrils han trencat la persiana d'aquest establiment
Al passeig de Sant Joan Baptista de la Salle de Cambrils han trencat la persiana d'aquest establiment | cedida

 

Trenquen la persiana en un establiment

D’altra banda al passeig de Sant Joan Baptista de la Salle, a Cambrils, aquest matí s’han trobat amb la  persiana trencada d’un establiment de venda d’immobles. Sembla que en aquesta ocasió també han volgut entrar a robar, ja que la persiana es veu clarament aixecada per la part de sota, tot i que no consta denúncia dels fets.