Onada de robatoris al polígon Alba de Vila-seca

Els lladres van entrar a diverses naus del polígon pel sostre i es van emportar objectes fàcils de transportar

El polígon industrial Alba de Vila-seca es va aixecar ahir amb males notícies. Durant la nit, uns lladres havien entrat a robar a diverses naus de la zona, emportant-se objectes «fàcils de transportar i de poc pes», com confirma a Tarragona Digital Xavier del Pino el propietari d´un dels negocis afectats, en aquest cas de la impremta Dopigraf.
 
«Van entrar pel sostre, van foradar el sostre de les oficines i van robar coses personals, utensilis d'informàtica, auriculars, routers i diners en metàl·lic», assegura Del Pino, que remarca que els Mossos li han comentat que es tractava tot de «coses fàcils de transportar i de poc pes». També lamenta que els hagin robat densitòmetres, un aparell que es fa servir per mesurar les arts gràfiques. Afortunadament, garanteix que no van poder emportar-se cap dada personal dels clients gràcies al sistema de seguretat dels ordinadors.  
 

Als Mossos només els hi consta una denúncia dels robatoris al polígon Alba de Vila-seca

Del Pino certifica que aquest és el primer cop que els hi han entrat a robar, encara que porten poc temps a Vila-seca perquè l'empresa és de Tarragona i ara els tallers estan ubicats al polígon Alba de Vila-seca. Per la seva banda, els Mossos confirmen que estan investigant els robatoris però que  de moment només els hi consta una denúncia. 
 
El propietari de la impremta Dopigraf assenyala que  la policia científica va arribar al cap d'una hora i pocs minuts i que va tenir un servei excel·lent  amb ells. De fet, els lladres van trencar una impressora en trepitjar-la per tornar a pujar al sostre per poder sortir al carrer amb els objectes sostrets. 
 
Un altre negoci al qual van cometre robatoris és Pinturas Jaisal, el qual dirigeix Antonio Díaz i també està ubicat al carrer de les Comes, com la impremta Dopigraf. El propietari assegura que també li van entrar pel sostre i que van lligar la mànega del jardí a una biga per a poder entrar de forma segura. 
 

«Por que els lladres tornin al polígon de Vila-seca per endur-se més coses»

Encara que assegura que es van endur coses petites, com portàtils, disc durs o ulleres de sol, diu que té «por que els lladres vinguin amb furgonetes per a emportar-se coses més grans». Antonio Díaz assegura que també han robat en les quatre naus posteriors a la seva, encara que té previst denunciar els fets aquesta tarda.