Imatge de diverses tapes

Arriba la 6a Ruta de Tapes de l'Hospitalet de l'Infant: 16 bars i restaurants

La cita gastronòmica comença aquest divendres i s'allargarà fins al pròxim 15 de maig

Aquest divendres arrenca la 6a Ruta de Tapes de l'Hospitalet de l'Infant, una iniciativa que s'allargarà fins al pròxim 15 de maig. La cita, que aplegarà 16 establiments del municipi, està organitzada per l'Associació de Restauració i Hoteleria de l'Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors (ARH) i compta amb el suport de la Regidoria de Turisme.

Els establiments participants oferiran una tapa, preparada especialment per a aquesta cita gastronòmica, i una beguda —canya o quinto de cervesa, copa de vi o aigua— per 3,5 euros.

Premis pels participants

Aquells que participin en la 6a Ruta de Tapes de l'Hospitalet de l'Infant podran participant en el sorteig de tres premis: un val de 60 euros per gastar als bars i restaurants locals, un val de 45 euros per comprar als comerços locals i una cistella de productes de proximitat. Per poder participar-hi, els interessats hauran de tastar, com a mínim, tres de les tapes de la ruta.

En aquest sentit, hauran de segellar el full de la Ruta i hauran de votar la tapa que més els ha agradat. Després d'omplir el fullet amb les seves dades personals, l'hauran de dipositar en les urnes disponibles en els bars i restaurants que participen en la iniciativa o en l'Oficina de Turisme. El sorteig dels premis es farà el 18 de maig, a les 12 hores, a Ràdio l’Hospitalet de l’Infant.

L'establiment guanyador del premi 'Millor tapa' s'enduran un menú degustació per a dues persones al restaurant Les Moles, reconegut amb una Estrella Michelin i dos Sols Repsol.

Els establiments que participen en l'edició d'enguany

Segons ha explicat l'Ajuntament en un comunicat, els establiments participants són Bar Mediterrani, Taberna Nevada, Bar-Restaurant D’Antis, Bar-Cervecería Cal Rullo, Restaurant-Pizzeria Can Donatello, Restaurant Nàutic, Cerveceria El Drac, Restaurant Le P'etit Normand, El Rebost de Ca Belardo, Torn Restaurant Blauverd, Restaurant Vanes, Restaurant LB21, Café Rosarito, Restaurant Hotel Sancho, Bar-Gelateria La Jijonenca i Xiringuito del Pep.

Tots els detalls sobre la 6a Ruta de Tapes de l'Hospitalet de l'Infant es poden consultar al fullet informatiu, clicant al següent enllaç. Així mateix, la informació també es pot trobar a les xarxes socials de l'Ajuntament i de l'Associació de Restauració i Hoteleria de l'Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors (ARH).