Imatge d'una zona blava d'aparcament regulat al municipi de Salou

Salou activa tota la zona blava del municipi fins al 24 d'abril

Es posarà en marxa a partir del 8 d'abril, coincidint amb les vacances de Setmana Santa

L'arribada de la Setmana a Santa suposa el tret de sortida de la temporada turística a la Costa Daurada. En aquest sentit, també posa en marxa la totalitat de les zones blaves del municipi de Salou. Segons ha anunciat l'Ajuntament de la capital de la Costa Daurada, a partir d'aquest pròxim divendres, i fins al pròxim 24 d'abril, estaran operatives totes les zones d'aparcament regulat del municipi.

En un comunicat, el consistori ha assenyalat que l'horari serà de 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores. Pel que fa als pàrquings Llevant Nord i Llevant Sud —a tocar de la platja—, l'horari de pagament serà de 10 a 22 hores, de manera ininterrompuda.

Les tarifes per aparcar en la zona blava

Pel que fa als residents a Salou durant tot l'any, gaudeixen de tarifa reduïda i il·limitada, per 5 cèntims per hora, sent la primera hora gratuïta. La resta d'usuaris hauran de pagar la tarifa estàndard d'1,25 euros per hora.

L'Ajuntament de Salou ha recordat en el seu comunicat que es troba en funcionament l'aplicació APARCAR, que permet fer l'abonament de les tarifes. En aquest sentit, l'app està disponible per a Android i iOS.