Imatge d'arxiu de diverses persones passejant per una zona turística de Salou

Salou demana que els establiments comercials del municipi puguin tancar més tard

Pere Granados considera que la mesura és injusta per una localitat turística

Salou continua batallant perquè s'apliquin algunes excepcions en les restriccions per frenar la cinquena onada del coronavirus. L'últim moviment l'ha fet l'alcalde del municipi, Pere Granados, que ha demanat al Govern de la Generalitat que revisi la llei pels establiments comercials a municipis turístics.

Ara, aquests comerços han de tancar a les deu del vespre, arran de les darreres restriccions imposades per la pandèmia. Granados ha considerat que aquesta situació és «injusta» per poblacions turístiques com Salou. 

«No s'entén la retallada d'horaris que ha aplicat el Govern davant altres activitats que poden tancar a dos quarts d'una de la matinada», ha dit el batlle salouenc. Granados també s'ha queixat de la «manca de sensibilitat vers el fet turístic» que representa aquesta mesura. A més, ha alertat que «s'està fent un mal que serà difícil de reparar».

L'alcalde de Salou, Pere Granados, no ha estat l'únic veu institucional que ha posat el crit al cel per les mesures. I és que el regidor de Dinamització de l'Ajuntament, Hèctor Maiquez, també ha demanat que les restriccions siguin «mesures quirúrgiques» per malmetre el mínim possible el sector turístic.