L'alcalde de Salou, Pere Granados, amb  el president Rafel Querol i membres de la Junta de l’Associació de Veïns de Barenys

Salou iniciarà aquesta tardor l'expropiació dels terrenys pel projecte del barranc de Barenys

Això ha de permetre el pagament de les indemnitzacions als afectats

La fase d'expropiació dels terrenys entre la via fèrria i el passeig de Miramar de Salou, del projecte d'endegament del barranc de Barenys, ja té data. L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha reunit el president Rafel Querol i membres de la Junta de l'Associació de Veïns de Barenys, per tal d'informar-los sobre el fet que s'iniciaran aquesta tardor.

Això ha de permetre el pagament de les indemnitzacions  als afectats; i que s’exigirà celeritat a l’Agència Catalana de l'Aigua (ACA) perquè el projecte tingui totes les garanties de finançament per licitar l’obra quan abans millor i executar-se el proper any 2021.

Aquest fet suposa «el punt de partida d’un dels projectes més importants que té Salou  en aquest moment, atès que resoldrà el problema de la inundabilitat i de sanejament que pateix el barri de la Salut», segons ha manifestat l'alcalde.

Per la seva banda, els representants de l’Associació de Veïns de Barenys s’han mostrat satisfets per la informació rebuda i han manifestat que el que esperen és que el projecte, expropiacions inicials incloses, es faci realitat al més aviat possible.