Les millors imatges del Cós Blanc 2020 a Salou!

Salou a un pas de suspendre el Cós Blanc 2021 per l'emergència sanitària

El consistori i les colles van acordar ahir aquesta decisió

La pandèmia del coronavirus està trastocant molts plans i un dels actes multitudinaris més pròxims i que es comença a preparar durant aquestes dates és el Carnaval. Al Baix Penedès ja son molts els municipis que han anunciat que no el celebraran, com Cunit i el Vendrell, i al Baix Gaià Roda de Berà també ho va anunciar fa pocs dies. Ara podria ser el torn d'un dels carnavals més emblemàtics del Camp de Tarragona i que coincideix amb la festa major del municipi: el Cós Blanc.

Milers de tones de confeti i una gran quantitat de comparses porten la disbauxa als carrers amb el Cós Blanc i tot just per aquesta època comencen a preparar-ho tot. A causa de l'emergència sanitària, l'Ajuntament de Salou i les colles es van reunir ahir i haurien decidit suspendre'l, segons ha avançat el Diari Més. Tanmateix, des del consistori han explicat a TarragonaDigital que en aquesta reunió només hi van assistir la meitat de les colles i que per tant el resultat d'aquesta trobada «no té cap solvència», ja que tampoc hi havia unanimitat sobre la qüestió.

Així i tot, la cancel·lació d'esdeveniments d'aquest tipus està arribant en forma de comptagotes pel que la seva suspensió podria ser només qüestió de dies. De moment, la trentena de carrosses que aquests dies ja comencen a preparar-se pel Cós Blanc 2021 hauran d'esperar a la pròxima reunió i l'emissió d'un veredicte final.