Una foguera de Sant Joan en una platja

Mont-roig i Miami Platja celebraran Sant Joan amb un sopar a la fresca, música i foc

S'han preparat diversos actes per la revetlla del 24 de juny

Els municipis tarragonins recuperen la festivitat de Sant Joan després de dos anys amb restriccions per la pandèmia. Mont-roig del Camp i Miami Platja han organitzat diversos actes durant la festivitat durant la nit més curta de l'any.

A Mont-roig del Camp diverses associacions participen en l'acte de l'arribada de la Flama del Canigó, que es farà a partir de les 20.30 hores. Un acte tradicional que estarà amenitzat amb la música dels Grallers de Mont-roig.

També es comptarà amb el suport de l'Associació de Veïns Muntanya Roja i el Centre Excursionista l'Areny. Tots dos s'encarregaran de fer els relleus amb la Flama des de Montbrió fins a Mont-roig.

Un acte que acabarà a la Pista d'Estiu, on es farà la lectura del Manifest del Foc de Sant Joan. La Pubilla i l'Hereu del 2022, la Pubilla del 2021 i la Pubilla i Hereu infantils del 2022 seran els encarregats de fer la lectura.

Un acte que donarà pas a l'encesa de la foguera i el sopar de carmanyola en què, com és tradicional, tots els assistents es portaran el menjar i el beure de casa. La nit
més màgica de l’any comptarà amb animació de Summer Dance, repartiment de coca de Sant Joan per a tothom i ball amenitzat per un DJ.

D'altra banda, la pèrgola de la platja Cristall serà l'escenari dels actes a Miami Platja. Un lloc on també es comptarà amb música amb DJ, animació amb el grup Summer Dance, l'encesa de la foguera i el repartiment de coca de Sant Joan.

A Miami Platja, els actes començaran a les deu de la nit amb el sopar de carmanyola. En aquesta festa popular hi haurà servei de bar pels assistents.