Sebastià Domínguez, candidat d'ERC a les eleccions municpals de Salou

Sebastià Domínguez serà el candidat d'ERC a les eleccions municipals de Salou

Ha rebut un suport unànime i per primera vegada encapçalarà la llista republicana a la capital de la Costa Daurada

Els partits polítics comencen a posar cara als seus caps de llista per a les eleccions municipals del 2023. Aquest dijous ha estat el torn del grup municipal d'ERC de Salou, qui ha escollit Sebastià Domínguez com a candidat a l'alcaldia en l'assemblea de la Secció Local d'ERC a Salou.

Sebastià Domínguez és regidor de la formació republicana a l'Ajuntament de Salou des de 2019, juntament amb les companyes Míriam Martínez, Sandra Zamora i Marçal Curto. Tots quatre fan una tasca ingent de control del govern municipal.

En el seu discurs, l’alcaldable dels republicans ha declarat que «falta un any per les eleccions locals i seguirem aprofundint la fiscalització de l’acció d’un govern municipal que notem esgotat i, massa cops, el veiem amb el pas canviat respecte la realitat del país».

«Treballem des de l’oposició, sí, però tenim una clara vocació de govern. Per això confeccionarem una llista transversal i amb persones capacitades per governar Salou amb els valors republicans», ha afirmat.

Sebastià Domínguez creu que «Salou té molts elements per lluir més del que la fan lluir». En aquest sentit, l'alcaldable explicava que «m’agradaria enfortir l’esperit de pertinença a la ciutat per part dels que l’habitem i necessitem més espais que impulsin la col·laboració, participació i relació entre els ciutadans. Salou necessita una candidatura transversal i municipalista per assolir una república dels pobles i pels pobles. Treballar amb la gent i per la gent. Estic convençut que el que necessitem a Salou és la via àmplia».

L’assemblea d’ERC Salou era oberta a les persones amigues i simpatitzants, moltes d’elles més implicades en el partit arran de la gestió municipal i de qüestions nacionals dels últims temps.

La militància a la Secció Local s’ha incrementat des de l’1 d’octubre i en les darreres eleccions celebrades, les del Parlament del 21 de desembre de 2017, ERC va obtenir el seu rècord absolut de vots a Salou (1.623 vots). Convertint a ERC Salou en la primera força independentista i d'esquerres de la ciutat.

Sebastià Domínguez assegura que «defensem i seguirem defensant els valors republicans d'ERC amb el cor municipalista. Una alcaldia republicana i Salouenca és l’autèntic canvi que Salou necessita»